Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Jedva čekamo: Netflix planira čak dva nastavka filmskog hita Red Notice!

Film je do 1. prosinca 2021. pogledan 328,8 milijuna sati! Time je nadmašio prethodni rekord koji je držao "Bird Box" Sandre Bullock iz 2018. sa 282 milijuna sati gledanja

Dwayne Johnson, Gal Gadot i Ryan Reynolds vratit će se za još dva – da, dva – nastavka popularnog filma “Red Notice”. Nakon Netflixove objave da je “Red Notice”, komični špijunski triler, postao najgledaniji film svih vremena streamera, tvrtka je u ranoj fazi razvoja nastavaka filmova, kako prenosi Deadline.



“Red Notice” je do 1. prosinca 2021. pogledan 328,8 milijuna sati! Time je nadmašio prethodni rekord koji je držao “Bird Box” Sandre Bullock iz 2018. sa 282 milijuna sati gledanja. Trenutačno je više od 50 posto svih Netflixovih pretplatnika diljem svijeta pogledalo “Red Notice”. Film je premašio dosadašnji rekord u samo 18 dana, za razliku od “Bird Boxa” kojem je trebalo 4 tjedna.

“Red Notice” govori o FBI-jevom profileru kojeg glumi Johnson, a koji se mora udružiti s najvećim kradljivcem umjetnina na svijetu (Reynoldsom) u pljački kako bi uhvatio najtraženijeg kriminalca na svijetu kojeg glumi Gadot. 

Kada počinje snimanje filma?

Očekuje se da će redatelj Rawson Marshall Thurber ponovno preuzeti dužnost snimanja filmova i planira snimiti dva nastavka uzastopno. Prema Deadlineu, Netflix se nada da će produkcija početi početkom 2023. s obzirom na zauzet raspored svih uključenih. To znači da bi Reynoldsov ranije najavljeni odmor od glume mogao kratko trajati. 

S obzirom na uspjeh prvog dijela filma, Gadot, Johnson, Reynolds i Thurber očekuju još veće plaće za nastavke, a Johnson i Gadot su svaki posebno zaradili golemih 20 milijuna dolara za prvi film. 

Očekuje se da će se vratiti i ista producentska ekipa za nastavke filma. Dugački popis se sastoji od Johnsona, Hiram Garcia i Dany Garcia, Beaua Flynna i Scotta Sheldona i Thurbera. Mi se nadamo da će nastavci brzo doći na male ekrane jer nikad dosta smiješnih filmova uz koje se možemo opustiti.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime