Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Ovo ne smijete propustiti: Na Netflix je stigao film s budžetom od 200 milijuna dolara

Sa tri najveće zvijezde u Hollywoodu - Dwayne Johnson, Gal Gadot i Rayan Reynolds, ‘Red Notice’ ima potencijal potuči sve rekorde gledanosti te biti Netflixova vlastita franšiza tipa ‘Brzi i žestoki’

U posljednjih nekoliko godina Netflix se udružio s nekim od najvećih imena Hollywoodskih zvijezda s A-liste, poput Willa Smitha, Sandre Bullock, Ryana Reynoldsa i Bena Afflecka. Sa svojim posljednjim najavljenim filmom “Red Notice”, Netflix ima potencijalno najveći uspjeh do sada.



S proračunom od oko 200 milijuna dolara, tri najveće zvijezde u Hollywoodu – Dwayne Johnson, Gal Gadot i Rayan Reynolds, “Red Notice” ima potencijal biti Netflixova vlastita franšiza tipa “Brzi i žestoki”.  Sve ovo daje pretpostaviti da će “Red Notice” će vjerojatno privući mnogo gledatelja kada debitira na streameru, a evo što za sada znamo o ovoj akcijskoj komediji:

 

Koja je radnja u ‘Red Noticeu’?

Radnja prati Johna Hartleyja (Dwayne Johnson), najboljeg FBI -jevog agenta, koji je prisiljen sklopiti  savezništvo s kriminalnim zločincem Nolanom Boothom (Ryan Reynolds) kako bi ušao u trag međunarodnoj kradljivici umjetnina Sarah Black (Gal Gadot) prije nego što uspije u najvećoj pljački stoljeća.

U filmu će biti prikazane neke od najljepših lokacija na svijetu uključujući Rim i Sardiniju u Italiji, kao i dosta tučnjava, jurnjava automobilima i eksplozija. Također bit će i puno smijeha, a ako je suditi po traileru film će sličiti na stil akcijskih komedija koje su se pojavile na ekranu 90-ih.

Tko će se pojaviti od glumaca?

Kao što je ranije najavljeno, trenutačno tri najveće zvijezde u Hollywoodu: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds i Gal Gadot su glavni glumci. Osim tri vodeće zvijezde s A-liste, u filmu će glumiti i glumac Chris Diamantopoulos i zvijezda prve sezone ‘Umbrella Academy: Obitelj superjunaka’ Rita Arya, koja će imati sporednu ulogu u filmu.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Red Notice Movie (@rednoticemovieofficial)

Kada je počelo snimanje?

Snimanje je u početku trebalo početi u proljeće 2019. godine, nakon što je Johnson završio snimanje filma “Jumanji: Iduća razina”, ali je odgođeno na neodređeno vrijeme nakon što je film prodan Netflixu. Zatim je snimanje službeno počelo tek u siječnju 2020., ali naravno kao i svaka druga filmska i televizijska produkcija, snimanje je zaustavljeno u ožujku 2020. zbog pandemije COVID-19. Tek u rujnu 2020. snimanje je nastavljeno.

Kada izlazi film?

Film je na Netflixu objavljen danas, 12. studenoga 2021., točno godinu dana nakon datuma za koji ga je Universal prvotno odredio.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Gal Gadot (@gal_gadot)

Hoće li biti i nastavka filma?

Nikad ne reci nikad! Netflix voli pokretati vlastite blockbuster franšize. Jedini problem je zauzetost glumaca i redatelja, jer ne sumnjamo da će film rušiti rekorde. Thurber će režirati još jedan blockbuster za Netflix s adaptacijom hit video igre ‘The Division’ u kojoj će glumiti Jake Gyllenhaal i Jessica Chastain. Što se tiče Johnsona, Reynoldsa i Gadot, svi troje imaju već dosta najavljenih filmova na papiru, pa bi snimanje 2 dijela moglo pričekati.

Naslovna fotografija: Netflix

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime