Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Kraj jedne ere: Ellen DeGeneres se nakon 19 sezona oprostila od svoje emisije

DeGeneres je završila emisiju onako kako je počela prije 19 godina - sjedeći na kauču, leđima okrenuta publici, gledajući sebe na TV-u

Ellen DeGeneres suznih očiju oprostila se od svoje publike s kojom se svakodnevno družila 19 sezona. Poznata TV voditeljica i komičarka odradila je svoju posljednju epizodu “The Ellen DeGeneres Showa”, a od svojih gledatelja je zatražila da “budu istinski autentični” i da pokažu suosjećanje prema drugima kako bi svijet mogao postati bolje mjesto. U posljednjoj epizodi, DeGeneres su gošće bile Aniston, Billie Eilish i Pink.



“Ako je netko dovoljno hrabar da ti kaže tko je, budi dovoljno hrabar da ga podržiš čak i ako ne razumiješ”, rekla je Degeneres. “Oni vam pokazuju tko su i to je najveći dar koji vam itko može dati. Otvarajući svoje srce i svoj um, bit ćete mnogo suosjećajniji. Suosjećanje je ono što čini svijet boljim mjestom.”

Aniston je bila prvi i posljednji gost

Aniston je u emisiji gostovala 20. i posljednji put, a ona je također bila prvi DeGeneresin gost kada je emisija pokrenuta pokrenut 8. rujna 2003. Naravno, DeGeneres je pitala Aniston kako je podnijela kraj “Prijatelja” 2004. “Razvela sam se i otišla na terapiju”, prisjetila se glumica. Aniston je pripremila potrebni video za oproštaj koji je sadržavao trenutke poput kada je Oprah Winfrey rekla DeGeneres: “Ti činiš da se svi osjećaju bolje” i predsjednik Barack Obama koji je komičarki dodijelio Medalju slobode 2016.

DeGeneres je tada završila emisiju onako kako je počela prije 19 godina – sjedeći na kauču, leđima okrenuta publici, gledajući sebe na TV-u.

Top 5 nezaboravnih trenutaka sa snimanja emisije

1/ Zmija koja je obgrlila Ellen

Voditelj (i publika) pali su u histeriju kada se anakonda Jeffa Corwina htjela upoznati s DeGeneresom. “Nikad neću zaboraviti kada se ta zmija iznenada omotala oko mene”, rekla je DeGeneres. “U nekim državama to bi se smatralo vjenčanjem.”

2/ Prestrašena Taylor Swift

“Taylor Swift je bilo tako lako uplašiti”, prisjetila se DeGeneres. “Sve što sam trebala učiniti je opremiti kupaonicu s tri kamere, sakriti se u ormar na sat vremena, pričekati da uđe u kupaonicu, a zatim iskočiti van i vrisnuti!”

Upoznavanje Nicky Minaj

Kada je video Sophie Grace Brownlee i Rosie McClelland kako repaju “Super Bass” Nicki Minaj postao viralan 2011., DeGeneres ih je dovela u emisiju da upoznaju pjevačicu: “Ja nadam se da ne razumiju stihove”, naglasila je Minaj.

Prerušavanje u Sopfiu Vergaru

DeGeneres je postala poznata po tome što se voljela kostimirati za Noć vještica. Jedan od najsmiješnijh trenutaka je bio onaj kada se prerušila u Sofiu Vergaru. Ne možete reći koja je Sofija, a koja Ellen.

Prva dama je radila sklekove

Voditeljica je tijekom emisije izazvala prvu damu Michelle Obamu na natjecanje u sklekovima. “Reći će vam da je pobijedila”, šali se DeGeneres, koja je napravila 20 sklekova i izgubila od Obame koja ih je napravila 25. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime