Subota, 23 ožujka, 2024

Dan zaljubljenih provedite uz neke od najljepših romantičnih filmova

Bilo da ovaj dan provodite s partnerom, prijateljem ili solo, romantični ste ili si još niste priznali da jeste, pripremili smo za vas bezvremenske romantične naslove kojima se uvijek rado vraćamo!

Ove godine Valentinovo nećemo provesti u restoranu ili baru, već na najromantičnijem mjestu na svijetu – ispod dekice u toplini svog doma, uz TV program.
Bilo da ovaj dan provodite s partnerom, prijateljem ili solo, romantični ste ili si još niste priznali da jeste, pripremili smo za vas bezvremenske romantične naslove kojima se uvijek rado vraćamo! Dan zaljubljenih, 14. veljače, provedite stoga uz pomno odabranu filmsku selekciju, i to već od jutra!



Samo prijatelji, CineStar TV1, 9:35
Neki prijatelji doista jesu samo prijatelji. Druge pod svaku cijenu želimo vidjeti gole. Ryan Reynolds u ovoj genijalnoj romantičnoj komediji glumi čovjeka koji će igrom sudbine doći do prilike ponovnog osvajanja školske ljubavi i ispravljanja nanesene mu nepravde.

 

Ljubav i druge nevolje, Nova TV, 13:15
Kada se dvije vrlo različite afroameričke obitelji sastanu tijekom vikenda na vjenčanju u Martha’s Vineyardu, dolazi do urnebesnog sudara dvaju svjetova.. Oni se vole, no njihove obitelji ne. No, ovo je mnogo više od susreta dviju naizgled nespojivih obitelji. Ovo je film o pronalasku ljubavi, o istinitoj privrženosti i odanosti, o zaštiti obitelji, utjesi i potpori naših najbližih i onih koje odabiremo u životu. Ovo je film koji nas uči o tome što zaista znači biti muškarac u obitelji. Muškarac ili žena vašeg života se možda neće pojaviti u omotu kakvog ste očekivali, no ono što je u omotu je možda mnogo više no što ste ikada očekivali.
Ako planirate brak ili ako ste u braku već godinama, ne čini razliku: ‘Ljubav i druge nevolje’ vrijedi pogledati.

Opet je Dan zaljubljenih, HRT, 15:05
Ljubavni film. Iza Katherine je najgore Valentinovo u životu jer čini se da ju je netko začarao. Ubrzo shvaća da je prisiljena uvijek iznova proživljavati isti dan sve dok ne pronađe onog pravog… 

Ljubavni jackpot, CineStar TV 1, 16:50
Dobitnica Oscara Catherine Zeta-Jones („Chicago“) i zvijezda hit komedije „Mamurluk“, Justin Bartha glume glavne uloge u ovoj romantičnoj komediji smještenoj u New Yorku. Nakon što je uhvatila muža kako ju vara, Sandy se iz predgrađa seli u središte grada, iznajmljuje stan i dobiva posao iz snova na televiziji. Uskoro upozna mladog Arama koji pristane čuvati njezinu djecu, dok Sandy odlazi na dogovoreni spoj. Problem nastane u trenutku kad Aram i Sandy završe jedne noći u krevetu…

 

Delicacy, Film Box Premium, 19:10
Večer bi se trebala nastaviti u istom raspoloženju, pa predlažemo film “Delicacy” u kojem glume Audrey Tautou, François Damiens i Bruno Todeschini, a koji će se emitirati u 19:10 sati na kanalu Film Box Premium. Nakon suprugove smrti, lijepa Natalija baca se u ralje posla. Nakon nekog vremena sprijatelji se s Marcusom, svojim radnikom. Veza se produbljuje. Ipak, ne drugi ljudi, nego vlastite sumnje i nesigurnosti dovode ih do sloma nečega do čega im je neobično stalo.

Moje grčko vjenčanje 2, RTL, 20:00
Dvanaest godina nakon uspješnog prvog dijela, bez imalo forsiranja i žurbe, Nia Vardalos dočekala je pravi trenutak i napisala nastavak, koji šarmom nimalo ne zaostaje za prvim dijelom. Kemija iz originala između Nie Vardalos i Johna Corbetta itekako je vidljiva i u drugom dijelu, a upravo ta garancija jedan je od glavnih razloga da se ponovno nađu zajedno na platnu. Lainie Kazan i Michael Constantine također ponavljaju uloge iz prvog dijela, Constantine nudi jednu od uvjerljivijih predstava u nastavku, baš kao i Andrea Martin, kao tetka Voula, koja svojim energičnim i bučnim nastupom nasmijava i one najsuzdržanije. U svakom slučaju, živopisna Portokalas obitelj ponudit će nam dovoljno smijeha i dirljivih scena da nas drži u dobrom raspoloženju do trećeg dijela.

 

Sve ceste vode u Rim, Film Box Premium, 22:35
S obzirom na to da je ovaj dan rezerviran za puno romantike i osjećaja, film “Sve ceste vode u Rim” u kojem glume Sarah Jessica Parker, Raoul Bova, Paz Vega, Claudia Cardinale i Rosie Day, udovoljava tim kriterijima. Maggie je samohrana majka i sveučilišna profesorica iz New Yorka. U pokušaju da pronađe zajednički jezik sa Summer, svojom kćerkom tinejdžericom, Maggie odlazi u selo u Toskani, gdje je provela puno vremena kao djevojka. Odmah po dolasku, Maggie susreće Lukea, zgodnog bivšeg dečka koji je još uvijek samac i živi sa svojom osamdesetogodišnjom majkom Carmen. Summer, kojoj nedostaje žestoki momak iz New Yorka, zajedno s Carmen, koja se, unatoč Lukinom protivljenju, planira udati za Marceline, njenu jedinu istinsku ljubav, impulzivno kradu Lukeov auto i pobjegnu u Rim. Maggie i Luke kreću u potjeru za njima. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime