Subota, 23 ožujka, 2024

Ne propustite: Lipanj pred nama je prepun odličnih akcijskih filmova!

Ovaj lipanj provedite na putovanju potkrijepljenom obiljem akcije, donosimo vam četiri sjajna akcijska filma iz Koreje, Hong Konga i Hollywooda

Još nekoliko dana dijeli nas od lipnja, mjeseca koji je prvi glasnik ljeta. Maštamo o danima pod suncem i morem, a zatim dolazak u hladni dom na ukusnu voćnu salatu i dobar film. Iako volimo lijepe dane provoditi u prirodi, odgovara nam prije spavanja opustiti se uz dobar film. 



Kako smo za vrijeme toplih dana i sami u akciji konstantno, privlače nas i takvi filmovi. Oni u nama bude želju za istraživanjem svijeta i ulasku u nove pustolovine. Zabava je uz njih zagarantirana, a često ne nedostaje ni smijeha. Zato ovog lipnja provodimo večeri ispred TV-a i uživamo u akcijskim filmovima. Ovaj lipanj provedite na putovanju potkrijepljenom obiljem akcije, svakoga petka u lipnju samo na programu TV1000. Donosimo vam četiri sjajna akcijska filma iz Koreje, Hong Konga i Hollywooda.

Bilo da je riječ o sjajno koreografiranim i izvedenim borilačkim vještinama Jackieja Chana, brutalnom i munjevitom rukovanju mačem Raina u filmu “Ninja ubojica”, visokostiliziranoj računalnoj grafici i moćnim borkinjama u filmu “Nadrealni svijet – Babydoll uzvraća udarac” ili ozbiljnom “O za osvetu”, na raspolaganju su nam četiri različita načina da okončamo borbu. U lipnju vam donosimo listu filmova posvećenih akciji koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka “Noć borbi“, svakoga petka u lipnju, od petka 3. lipnja u 21:00 sat samo na programu TV1000:

Nadrealni svijet – Babydoll uzvraća udarac

Petak, 3. lipnja, u 21 sat

Mlada djevojka koju je njezin nasilni očuh zatvorio u mentalnu ustanovu pronalazi spas povlačenjem u alternativnu stvarnost i smišlja plan koji će joj omogućiti da pobjegne.

O za osvetu

Petak, 10. lipnja, u 21 sat

U futurističkom krajobrazu totalitarne Britanije, mladu ženu po imenu Evey iz situacije opasne za život spasi maskirani čovjek znan samo kao “V”.

 Ninja ubojica

Petak, 17. lipnja, u 21 sat

Krvava pustolovina s borilačkim vještinama, o čovjeku koji se, nakon što ga tajni krvožedni klan pretvori u stroj za ubijanje, želi tom klanu osvetiti zbog ubojstva njegova prijatelja.

Pijani učitelj 2

Petak, 24. lipnja, u 21 sat

Mladi majstor borilačkih vještina rastrzan je između poštovanja želje svojeg oca pacifista i sprječavanja skupine drskih stranaca u krađi vrijednih artefakata.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime