Petak, 26 srpnja, 2024

Svi smo mi djeca u duši: Ova 3 crtića će vas nasmijati do suza

Kako biste na trenutak zaboravili na brige i stres s kojima se svakodnevno susrećete, u nastavku pronađite tri crtića koji će vas vratiti u bezbrižno djetinjstvo

Svi oni koji su u djetinjstvu voljeli gledati crtiće, često su se samo fokusirali na glavne likove, a potpuno zanemarili humoristične sporedne likove. Gotovo je sigurno da, odlučite li opet pogledati svoje omiljene crtiće, nasmijat ćete se upravo na urnebesne scene sporednih likova. Kako biste na trenutak zaboravili na brige i stres s kojima se svakodnevno susrećete, u nastavku pronađite tri crtića koji će vas vratiti u bezbrižno djetinjstvo. 



 1/ Vrlo zapetljana priča  

Kao i svaki drugi Disneyjev crtić, Vrlo zapetljana priča ima puno veselih i smiješnih trenutaka, ali ima i scena koje će vas ostaviti u suzama. Glavna radnja ovog crtića započinje kada Zlatokosa odluči pronaći mjesto gdje se svake godine samo na njezin rođendan puštaju lampioni. Spletom okolnosti naiđe na zgodnog i neshvaćenog dotadašnjeg lopova. Kada se bolje upoznaju, ovaj dvojac će naići na razne prepreke kako bi se Zlatokosi ostvarila njezina rođendanska želja. Disney sa ovim crtićem nikako nije razočarao svoje vjerne gledatelje, kako one male, tako I one koji su nešto stariji. Jedno je sigurno, kada je Walt Disney u pitanju, godine su upravo ono što svi kažu –  samo broj. 

2/ Martin Misterija

Uz ovaj crtić mnogi su dobili strahove, a drugi su ih uspjeli prevladati. U koju god skupinu pripadate, ovom crtiću humora zasigurno nije nedostajalo. Martin Misterija, Diana Lombard i Java su glavni likovi koji su tek u srednjoj školi. Ovi tinejdžeri rade za tajnu organizaciju koja štiti Zemlju od raznih nadnaravnih stvorenja. Martinovo iznimno znanje o nadnaravnom, njegova odlična intuicija i brzo razmišljanje čine ga cijenjenim agentom u tajnoj organizaciji. Ovo troje tinejdžera posjeduju veliku hrabrost i humorističan nastup, tako da svaku noćnu moru mogu bez problema pretvoriti u  smiješno sjećanje. Ako se želite dobro nasmijati raznim dogodovštinama ovih glavnih likova, samo se udobno smjestite i uživajte u dogodovštinama likova iz ovog crtića.

3/ Bratz 

Iako je ovaj crtić kroz vrijeme vjerojatno postao samo lagano iritantno sjećanje, možda zaslužuje i drugu priliku. I to ne zahvaljujući glavnim likovima, već onim sporednim. Da se malo prisjetite, u ovom crtiću se radi o četiri najbolje prijateljice, Cloe, Yasmin, Sasha i Jade, koje su odlučile zajedno pokrenuti modni časopis i u njemu pisati o svim problemima s kojima se ljudi njihove dobi, dakle tinejdžeri, mogu susresti. U svakoj epizodi za vratom im vise starija poslovna žena, Burdine Maxwell, i dvije sestre blizanke njihove dobi koje Bratz zovu Blizlobe. Ti sporedni likovi rade za konkurentski časopis Tvoja spika i na sve moguće načine pokušavaju nadmudriti Bratz i postati najčitaniji modni časopis. U tim pokušajima susrest ćete se s nevjerojatnim humorom za koji nećete vjerovati da ste ga kao djeca propustili ili ga jednostavno niste cijenili dovoljno. 

 Naslovna fotografija: Walt Disney

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime