Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Tajna haljine Emme Stone: Ovo su najbolji trenuci na dodjeli Oscara 2024.

Iako je svima poznata ceremonija dodijela i ovakve večeri su poprilično predvidljive, nerijetko svjedočimo ponekoj iznenadnoj situaciji koja se dogodi na pozornici ili iza nje, pa bio to neočekivani dobitnik ili John Cena, gol kao od majke rođen

Dodjela Oscara uvijek je filmski, modni i celebrity vrhunac sezone dodjele nagrada, a Oscari 2024. nisu iznimka. Ovogodišnja dodjela održana je u nedjelju u Dolby Theatreu u Los Angelesu, gdje su se crvenim tepihom prošetala neka od najvećih imena Hollywooda. Nominirani iz ovosezonskih blockbuster hitova poput Oppenheimera i Poor Things zablistali su, zajedno s drugim slavnim glumcima kao što su Bradley Cooper, Danielle Brooks, Ryan Gosling i Lily Gladstone.



Uzbuđenje je bilo na vrhuncu jer je Jimmy Kimmel ponovno preuzeo dužnost domaćina. Očekivali su se i brojni spektakularni nastupi, uključujući glazbenu izvedbu Billie Eilish. Svi su bili spremni za večer punu glamura, iznenađenja i emocija dok su se čekali dobitnici najprestižnijih filmskih nagrada.

Iako je svima poznata ceremonija dodijela i ovakve večeri su poprilično predvidljive, nerijetko svjedočimo ponekoj iznenadnoj situaciji koja se dogodi na pozornici ili iza nje, pa bio to neočekivani dobitnik ili John Cena, gol kao od majke rođen. Danas ćemo pokušati zaboraviti na sve neugodnjake s oskarovskog tepiha i izvdojiti najbolje trenutke s ovogodišnje dodjele. 

Emma Stone preuzima Oscara za najbolju glumicu u pokidanoj haljini 

Emotivna Emma Stone je osvojila svog drugog Oscara, odnoseći kući nagradu za najbolju glumicu za svoju ulogu Belle Baxter u filmu ‘Poor Things’. Stone je bila dirnuta dok je primala nagradu, istovremeno se smijući i otkrivajući da joj je pukao patentni zatvarač na haljini – našalivši se da se to vjerojatno dogodilo tijekom Goslingove izvedbe ‘I’m Just Ken‘. Stone je potom zahvalila svojim kolegama i filmskoj ekipi, ističući kako je uživala u utjelovljenju lika Belle Baxter.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Films Are All I Know (@filmsarealliknow)

Ryan Gosling izvodi ‘I’m Just Ken’ iz filma Barbie 

Ryan Gosling je pokazao svoje nevjerojatne vještine i na pozornici Oscara, briljirajući u izvedbi svoje Barbie himne ‘I’m Just Ken’. Glumac je izveo spektakularan nastup okružen drugim muškarcima odjevenima u kaubojske šešire, zajedno s nekoliko drugih izvođača.  Gosling je zablistao u Kenovom kostimu, noseći sjajno ružičasto odijelo i, naravno,  kaubojski šešir. Scott Evans, Simu Liu, Kingsley Ben-Adir i Ncuti Gatwa pridružili su mu se u energičnoj izvedbi, dok su ih na gitari pratili Mark Ronson, Slash i Wolfgang Van Halen.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ☆ Ryan Gosling ☆ (@rryan_ggosling)

 

Danny DeVito i Arnold Schwarzenegger ponovno se ujedinjuju – kao voditelji

Tri desetljeća nakon što su se zajedno pojavili u filmu ‘Blizanci’ 1988. godine, Danny DeVito i Arnold Schwarzenegger ponovno su zajedno na pozornici Oscara. Dvojac se našalio o svojoj zajedničkoj prošlosti kao negativci iz Batmanovih filmova – DeVito kao Oswald Cobblepot u ‘Batman Returns’, a Schwarzenegger kao g. Freeze u ‘Batmanu i Robinu’. ‘Večeras smo zajedno ovdje iz vrlo očitog razloga: obojica smo pokušali ubiti Batmana’, rekli su šaleći se.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ABC7NY (@abc7ny)

Billie Eilish i Finneas O’Connell zaradili ovacije za emotivnu izvedbu pjesme ‘What Was I Made For?’

Na dodjeli nagrada, dvojac Billie Eilish i Finneas O’Connell, inače brat i sestra, još jednom nas doveli do suza svojom live izvedbom nominirane, a onda i nagrađene, pjesme ‘What Was I Made For?‘.  O’Connell je virtuozno svirao klavir dok je harmonizirao s Eilish, a njihov emotivni nastup donio im je gromoglasni aplauz publike na dodjeli Oscara.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Billie Eilish Brasil (@billieeilishbr)

Vanessa Hudgens se pojavila među prvima i otkrila da – očekuje dijete! 

Vanessa Hudgens je u drugom stanju! Glumica se prošetala crvenim tepihom kao suvoditeljica ABC-ove pre-emisije dodjele Oscara 2024., otkrivajući svoj rastući trudnički trbuščić. Svoju prvu bebu očekuje sa suprugom Coleom Tuckerom, za kojeg se udala u prosincu 2023. godine.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by People Magazine (@people)

 

Liza Koshy se spotaknula na crvenom tepihu i to iznijela savršeno! 

Glumica Liza Koshy doživjela je nezgodu u visokim petama, pridruživši se poznatom popisu slavnih koji su se spotakli na crvenom tepihu. Koshy je pozirala u svojoj crvenoj haljini ispred Dolby Theatrea kada je nezgodno pala unatrag dok je pokušavala hodati u platformnim štiklama. U tom trenutku, Koshy je rekla: ‘Sve je u redu’, dok su fotografi burno reagirali na njezin pad. ‘Zapela sam o šaht, svi ste to vidjeli, zar ne?” našalila se. Mnogi se prisjećaju trenutka kada se Jennifer Lawrence spotaknula dok je penjala stepenice prilikom primanja Oscara za najbolju glumicu 2013. godine.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by People Magazine (@people)

Grandiozna Ariana Grande 

Ariana Grande je zapanjila u svom blijedoružičastom haute couture izdanju Giambattista Vallija, s pufnastim rukavima koji su očito bili hommage liku Glinde. Dok je razgovarala o filmu ‘Wicked’ tijekom prethodnog prikazivanja na ABC-u, Grande je izrazila svoje oduševljenje snimanjem nadolazećih filmova, rekavši: ‘Uživala sam u svakoj minuti svakog dana.’

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by People Magazine (@people)

 

Naslovna fotografija: Screenshot YouTube

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime