Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Treća sezona White Lotusa navodno će se odvijati na Tajlandu

Tajlandska odmarališta Four Seasons raspoređena su po gradovima, zemlji, džungli i plažama, dajući Whiteu mnogo okruženja za igru, ako tako odluči. HBO je odbio komentirati ova nagađanja

“The White Lotus” se seči na Tajland, kako tvrdi Variety od izvora bliskih produkciji. Kako su prve dvije sezone Mikea Whitea, “The White Lotus” snimljene u odmaralištima Four Seasons na Havajima, odnosno u Italiji, moguće je da će se treća sezona odvijati u jednom od četiri imanja luksuznog hotela na Tajlandu, koja se nalaze u Bangkok, Chiang Mai, Koh Samui i Golden Triangle. Tajlandska odmarališta Four Seasons raspoređena su po gradovima, zemlji, džungli i plažama, dajući Whiteu mnogo okruženja za igru, ako tako odluči. HBO je odbio komentirati ova nagađanja.



Svaka sezona je imala svoju temu

White je ranije nagovijestio da bi se treća sezona mogla odvijati u Aziji i da bi se fokusirala na “smrt i istočnjačku religiju i duhovnost”. “Prva sezona je na neki način isticala novac, a onda je druga sezona seks”, rekao je White u isječku koji je postavljen na kraju finala 2. sezone. “Mislim da bi treća sezona bila možda satiričan i smiješan pogled na smrt i istočnjačku religiju i duhovnost. Čini se kao da bi to mogla biti bogata tapiserija napraviti još jednu rundu u White Lotusu.”

Produkcija 3. sezone tek treba započeti jer izvori kažu da je White provodio vrijeme na Tajlandu tražeći mjesta. Pojedinosti o glumačkoj postavi tek trebaju biti objavljene, ali kako je 2. sezona sadržavala primarno novi ansambl, sigurno je pretpostaviti da će na odmoru u Aziji biti puno svježih lica.

“The White Lotus” osvojio je 10 nagrada Emmy za svoju prvu sezonu, uključujući za izvanrednu ograničenu ili antologijsku seriju i sporednu glumicu za Jennifer Coolidge, koja je reprizirala svoju ulogu Tanye McQuoid u 2. sezoni na Siciliji. Ranije ove godine Coolidge je osvojila Zlatni globus za drugu sezonu, koja je također odnijela kući najbolju ograničenu seriju, antologijsku seriju ili televizijsku seriju. Serija je također osvojila dvije nagrade SAG, za najbolji TV dramski ansambl i za Coolidgeovu izvedbu.

White, koji piše i režira “The White Lotus”, izvršni je producent uz Davida Bernada i Marka Kaminea.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime