Petak, 22 ožujka, 2024

U veljači dolaze filmovi i serije puni skandala, ljubavi i opasnih misija

Dolazak veljače donosi ne samo hladnoću zimske sezone, već i uzbuđenje koje prati najnovije filmske i televizijske naslove na platformi SkyShowtime. Ovog mjeseca pripremite se na uzbudljive avanture, neočekivane ljubavi, i napete misije. Ljubitelji dobrog napetog sadržaja dobit će priliku uživati u raznolikim žanrovima, istražujući različite aspekte emocija i akcije. SkyShowtime nam donosi priliku pobjeći […]

Dolazak veljače donosi ne samo hladnoću zimske sezone, već i uzbuđenje koje prati najnovije filmske i televizijske naslove na platformi SkyShowtime. Ovog mjeseca pripremite se na uzbudljive avanture, neočekivane ljubavi, i napete misije. Ljubitelji dobrog napetog sadržaja dobit će priliku uživati u raznolikim žanrovima, istražujući različite aspekte emocija i akcije. SkyShowtime nam donosi priliku pobjeći iz svakodnevnice i zaroniti u svijet intrigantnih zapleta i iznenađujućih obrata, pružajući nam razonodu koja će nas držati zainteresiranima tijekom cijelog mjeseca.



S pričama koje objedinjuju elemente ljubavi, uzbudljivih misija i skandala, očekujemo da će veljača biti mjesec u kojem će se naša omiljena platforma pobrinuti za dozu nezaboravnog zabavnog iskustva. Bez obzira na to preferirate li ljubavne priče, akcijske avanture ili intrigantne trilere, SkyShowtime ima nešto posebno za svakoga od nas. Pripremite se na uzbudljivo putovanje kroz veljaču uz najnovije filmske i televizijske naslove koji će nas držati prikovanim uz ekran.

Halo

David Wiener (Brave New World) izvršni je producent i kreativni voditelj ove serije smještene u svemiru koja je premijerno prikazana 2001. godine s izlaskom prve videoigre HALO brenda Xbox. Prateći epski sukob koji se u 26. stoljeću odvija između čovječanstva i
izvanzemaljaca koji mu prijete poznatih kao Covenant, serija HALO isprepliće intimne
osobne priče s akcijom, pustolovinom i maštovitom vizijom budućnosti. Prve dvije epizode ekskluzivno su dostupne na sulsuzi SkyShowtime od o9. veljače, a nove epizode bit će dostupne svaki tjedan. 

The Lovers

Je li moguće da se Janet (Roisin Gallagher) i Seamus (Johnny Flynn) u potpunosti slažu? Janet, glasna i urnebesna zaposlenica supermarketa u Belfastu, ne mari ni za što, pa čak ni za vlastiti život. S druge strane, Seamus je urbani politički novinar s naizgled besprijekornim životom u Londonu koji dijeli sa svojom slavnom djevojkom. Kada Seamus neočekivano uđe u Janetin svijet, doslovno preskočivši zid u njezino dvorište, između njih odmah izbije sukob. No, ubrzo osjećaju zbunjujuću privlačnost, jasno je da se među njima rađa ljubav. Dostupno samo na usluzi SkyShowtime. Prve dvije epizode dostupne su od 09. veljače, nakon čega će svakog tjedna izlaziti nova epizoda. 

 

The Woman in the Wall

The Woman in the Wall istražuje povijest jednog od najpotresnijih irskih skandala – okrutnih institucija poznatih kao Magdalenine praonice rublja. Lorna Brady (Ruth Wilson), stanovnica malog izmišljenog grada Kilkinurea, jednog jutra otkriva tijelo u svojoj kući. Šokirana, Lorna nema pojma o identitetu mrtve žene i brine je li možda odgovorna za očito ubojstvo… jer se prisjeća davnih dana kada je bila zatočena u samostanu u Kilkinureu. Dostupno na usluzi SkyShowtime; prve dvije epizode možete gledati od 19. veljače, nakon čega će svakog tjedna biti dostupna nova epizoda. 

Ted 

Ted je humoristična polusatna serija koja prati bostonskog tinejdžera Johna Bennetta i njegovog vjernog prijatelja, plišanog medvjedića Teda, koji je poznat po svojem nezasitnom psovanju. Inspirirana istoimenim igranim filmom i njegovim nastavkom, autora Setha MacFarlanea, tvorca serije Family Guy, Ted je priča o voljenom plišanom medvjediću koji oživljava kao ostvarenje djetinje želje. Radnja se smješta u devedesete, nakon što je prošlo vrijeme medvjedićeve slave. Sada prisiljen pohađati gimnaziju s najboljim prijateljem Johnom, Ted doživljava sve aspekte tinejdžerskog života, uključujući i one obavijene dimom iz bonga. Serija je dostupna samo na usluzi servisa SkyShowtime. Prve četiri epizode bit će dostupne od 22. veljače, a ostale epizode od 11. travnja. 

The Curse

The Curse prati mladi bračni par, Whitney i Asher Siegel, u nastojanju ostvarivanja svoje vizije ekološkog života u maloj zajednici Espanola u Novom Meksiku. Njihov trud dodatno komplicira ekscentrični TV producent Dougie, koji vidi priliku za intrigantnu priču. Kroz razvoj serije, par se suočava s misterioznom mrežom etičkih i moralnih izazova, istovremeno nastojeći sačuvati svoj brak. U glavnim ulogama ističu se Emma Stone (La La Land, The Favourite), Fielder (The Rehearsal) i Safdie (Oppenheimer), dok se u gostujućim ulogama pojavljuju Barkhad Abdi, nominiran za Oscara, Corbin Bernsen, nominiran za Emmy, i Constance Shulman. Serija dostupna samo na usluzi SkyShowtime, a 6.-10. epizode dostupne su od 16 veljače. 

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov špijunski tim započinju svoju najopasniju misiju do sada: pronalaženje zastrašujućeg novog oružja koje predstavlja prijetnju cijelom čovječanstvu, prije nego što padne u krive ruke. Dok je budućnost kontrole i sudbina svijeta na kocki, mračne sile iz Ethanove prošlosti izranjaju, pokrećući smrtonosnu utrku diljem svijeta. Suočen s tajanstvenim i moćnim neprijateljem, Ethan shvaća da ništa nije važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo. Film možete gledati na ovom streaming servisu od 09. veljače. 

Pablo Schreiber as Master Chief in Halo Season 1, Episode 1, streaming on Paramount+. Photo Credit: Adrienn Szabo/Paramount+

Heist 88

Jeremy Horne (Courtney B. Vance) je genijalni zločinac s prirodnom sposobnošću uvjeravanja koji može manipulirati bilo kim da izvrši sve što zamisli. Odlučivši obaviti posljednji poduhvat prije odlaska u zatvor, Horne regrutira četvero mladih bankovnih službenika kako bi hrabro i drsko izveli pljačku nacionalnog bankarskog sustava, s ciljem krađe gotovo 80 milijuna dolara. Film će biti dostupan na usluzi SkyShowtime od 22. veljače. 

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Nakon godina skrivanja od ljudi, braća Turtle odlučuju osvojiti srca Njujorčana i činiti herojska djela kako bi ih prihvatili kao obične tinejdžere. Njihova nova prijateljica April O’Neil pomaže im u borbi protiv tajanstvene zločinačke organizacije, no situacija izmakne kontroli kada ih napadne vojska mutanata. U glavnim ulogama su Nicolas Cantu (Leonardo), Sharon Brown Jr. (Mikey), Micah Abbey (Donnie), Brady Noon (Raph), Jackie Chan (Splinter), Ayo Edebiri (April), Ice Cube (Superfly), Seth Rogen (Bebop), John Cena (Rocksteady) i Paul Rudd (Mondo Gecko). Film će biti ekskluzivno dostupan na usluzi SkyShowtime od 9. veljače. 

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime