Subota, 23 ožujka, 2024

Uskoro na Netflix dolazi 2. sezona serije Bridgerton, a mi znamo datum!

Uz živopisno okruženje iz doba Regency u Londonu 1813. godine, burne romanse, prekrasnu odjeću i provokativne skandale, kako bi gledatelji mogli odoljeti 'Bridgertonu'?

Serija “Brigerton” je prije godinu dana eksplozivno debitirala na Netflixu. U mjesec dana od dolaska, postala je najgledanija serija na streaming servisu i prvo mjesto je držala do dolaska “Squid Gamea” u rujnu. Je li razlog popularnosti ‘Bridgertona’ bilo to što je prikazan ​​usred blagdanske sezone kada većinu vremena provodimo kod kuće za televizorom? Vrlo je moguće, ali njegova popularnost je neupitna.



Adaptacija popularne serije knjiga Julie Quinn postala je trenutni hit, što ne čudi obzirom da je djelo jedne i jedine Shonde Rhimes. Serija je potaknula mnoga pitanja o boji kože visokog društva u vremenu radnje, kao i nove simpatije prema vojvodi od Hastingsa. Uz živopisno okruženje iz doba Regency u Londonu 1813. godine, burne romanse, prekrasnu odjeću i provokativne skandale, kako bi gledatelji mogli odoljeti ‘Bridgertonu’? Ako i vi, kao i mi, jedva čekate novu sezonu i povratak u prošlost, donosimo sve detalje o tome što možemo očekivati i to prije nego što mislite.  

Premijera 2. sezone ‘Bridgertona’ u ožujku 2022.

Za prvu godišnjicu serije Netflix je najavio da će se sezona 2 premijerno prikazati ovog proljeća, 25. ožujka 2022. Vijest je objavljena s isječkom glumačke ekipe, uključujući novu glumicu koja ima glavnu ulogu Simone Ashley i već poznatog člana obitelji Briderton, Jonathana Baileya. Naravno ništa ne može proći bez pisma Lady Whistledown.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Otkrili smo i neke detalje o radnji druge sezone ‘Bridgertona’

Netflix je izbacio svoj prvi isječak iz Bridgertonove vrlo iščekivane druge sezone, koji nam daje prvi pogled na romansu između Anthonyja Bridgertona i novog lika Kate Sharme, koju glumi Simone Ashley.

“Dragi čitatelji, ovoj autorici je veliko zadovoljstvo što vam po prvi put donosi uvid u nadolazeću društvenu sezonu, a još više će vas upoznati s gospođicom Kate Sharma”, piše u priopćenju objavljenom uz video.

U snimku, Kate Sharma i Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) izađu sa zabave te vode žestoku raspravu. Kate prigovori vikontu zbog njegovih arhaičnih zahtjeva za buduću ženu i njegovim vještinama jahanja. Katein snažan karakter i vidljiva napetost između dvojca nas čini još nestrpljivijima. 

‘Bridgerton’ i Netflix su vrlo brzo potvrdili 2. sezonu

Gotovo mjesec dana nakon premijere serije, Netflix je potvrdio da će ‘Bridgerton’ dobiti i  drugu sezonu. Nova sezona ‘Bridgertona’ temeljit će se na drugoj knjizi iz serijala istoimenih knjiga – “Vikont koji me je volio”. U novoj sezoni fokus će se više pomaknuti na lorda Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey), Daphneina starijeg brata, jer se odluči skrasiti i pronaći ženu. Njegova potraga ne počinje dobro, ali stvari se pormjene kada sestre Kate Sharma (Simone Ashley) i Edwina Sharma (Charithra Chandran) stignu u London iz Indije.

Stiže i druga sezona: pikanterije o Bridgertonu, seriji koja je zaludila svijet!

Uz njih ćemo ove sezone vidjeti i mnoge, već poznate glumce iz serije, uključujući Nicolu Coughlan, Lukea Thompsona, Lukea Newtona, Claudiju Jesse, Ruby Stokes, Wila Tilstona, Florence Hunt, Ruperta Younga i Adjoa Andoha. Čut ćemo i Julie Andrews kao glas Lady Whistledown. Nažalost, glumac Regé-Jean Page, koji je glumio vojvodu od Hastingsa i zarobio mnogo srca gledatelja, neće se pojaviti u drugoj sezoni serije.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime