Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Večeras gledamo seriju koja slavi 20. godišnjicu filma Harry Potter i Kamen mudraca

Prošlo je gotovo 20 godina otkako su 'Harry Potter i Kamen mudraca' prvi put odveli gledatelje u Čarobnjački svijet, a sada nam 'Harry Potter: Hogwarts Tournament of House' obećava najbolje čarobnjake i vještice kako bi jednom zauvijek dokazao koja obitelj ima najviše znanja

Uzmite svoje štapiće i spremite se za povratak Harry Pottera! Izašao je trailer za “Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses”! Serija je zasnovana na natjecanjima čarobnjaka iz Harryjeva svijeta, a s prikazivanjem kreće večeras te će epizoda izlaziti jednom tjedno do 19. prosinca, što znači da će biti samo 4 epizode. Serija će se prikazivati na HBO GO.



U seriji će biti najbolji čarobnjaci i vještice 

Prošlo je gotovo 20 godina otkako su “Harry Potter i Kamen mudraca” prvi put odveli gledatelje u Čarobnjački svijet, a sada nam “Harry Potter: Hogwarts Tournament of House” obećava najbolje čarobnjake i vještice kako bi jednom zauvijek dokazao koja obitelj ima najviše znanja. Onaj tim koji pobijedi i zna najviše odnijet će kući željenu titulu prvaka House Cupa! 

Smatrate li da znate dovoljno o Harry Potteru? Pa, upravo će to natjecatelji Hogwarts turnira morati dokazati. Na ovom posebnom događaju u četiri dijela bit će prikazani entuzijasti Harryja Pottera koji su voljni pokazati svoje znanje o Čarobnjačkom svijetu i pokušati dobiti titulu prvaka House Cupa. Natjecanje će sadržavati stotinu pitanja, ali i posebne goste.

U seriji će se pojaviti Helen Mirren

Ova najava zasigurno će razveseliti obožavatelje Harryja Pottera. Nagrađivana glumica Dame Helen Mirren bit će voditeljica natjecateljske manifestacije “Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses”.

Oscarom nagrađena Mirrena kao domaćina ovog turnira je šlag na tortu. Mirren je jedina osoba koja je ikada postigla “trostruku glumačku krunu” u Sjedinjenim Državama i Ujedinjenom Kraljevstvu. Među brojnim nagradama koje je osvojila tijekom svoje bogate karijere, osvojila je tri televizijske nagrade BAFTA za ulogu u filmu “Osumnjičeni”.

Ne samo da će obožavatelji biti uzbuđeni što je ona domaćin ovog natjecanja, nego je i sama Mirren izrazila svoje oduševljenje: “Znala sam da ću jednog dana dobiti ulogu u Harry Potteru, i tako sam sretna što ću sudjelovati u proslavi 20. godina filma. Filmovi o Harryju su omiljeni milijunima obožavatelja,  a bit će prava poslastica ponovno oživjeti tu magiju za njih.”

Borba između klanova će bit zanimljiva

Sudeći prema traileru, možemo očekivati puno čarolije i slavlja u manjoj verziji onoga što izgleda kao velika dvorana u Hogwartsu. Hoće li Gryffindor od ostalih istaknuti njihova odvažnost, hrabrost i viteštvo?  Hoće li Ravenclaw iskoristiti svoju pamet da ponese naslov prvaka House Cupa? Postoji samo jedan način da to saznate, a to je gledanjem serije. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime