Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Volite Squid Game? Prijavite se za Squid Game: The Challenge i osvojite 4,56 milijuna dolara!

Najveća Netflixova serija ikada postaje najveći reality show ikada, a i nagrada je najveća ikada. 456 igrača = 4,56 milijuna dolara. Najveći rizik je ne igranje

Nakon što je prije nekoliko dana službeno objavljeno da uskoro stiže druga sezona serije, Netflixov novi potez povezan s korejskom serijom “Squid Game” je poprilično zanimljiv.



Svi smo se pitali što bismo učinili kada bismo se našli u distopijskoj igrici, zar ne? Pa, sada svi imate priliku pitanje pretvoriti u stvarnost, jer “Squid Game” službeno postaje Netflix reality show, sa 456 igrača koji se natječu za veeliku nagradu od 4,56 milijuna dolara.

“Squid Game: The Challenge” je službeno u produkciji Netflixa, a informacija je objavljena na Svjetskom medijskom festivalu. Najava za seriju objavljena je na YouTubeu isti dan, a čini se da će igrači dobiti prilično autentično “Squid Game” iskustvo (minus smrti, očito). “Želite li igrati igru? Pridružite se Squid Game: The Challenge, natjecateljskoj seriji Netflix Reality. Casting je sada otvoren na SquidGameCasting.com”, piše u videu.

Igre iz serije u stvarnom životu

Trailer, koji prikazuje isječke igrača u crvenim odijelima i neke od najupečatljivijih izazova serije “Squid Game”, uključujući potezanje užeta i zloglasnu lutku, dodaje: “Najveća Netflixova serija ikada postaje najveći reality show ikada…a i nagrada je najveća ikada. 456 igrača. 4,56 milijuna dolara. Najveći rizik je ne igranje… Vidjeli ste dramu, sada je vaša prilika da sudjelujete u Netflixovom najvećem društvenom eksperimentu ikad! Ova velika nenapisana emisija pretvara svijet drame u stvarnost... Igrači iz stvarnog života bit će uronjeni u legendarni svemir igre ‘Squid Game’ i nikada neće znati što slijedi.”

Casting je otvoren za govornike engleskog jezika s bilo kojeg mjesta na svijetu. Dakle, jeste li spremni biti idući Gi-hun?

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime