Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Znamo koja će ljubavna priča biti u fokusu treće sezone Bridgertona!

Netflix je objavio da će se treća sezona usredotočiti na ljubavnu romansu između Colina Bridgertona i Penelope Featherington. To nije u skladu s redoslijedom serije knjiga Julie Quinn...

Netflixova hit ljubavna drama “Brigerton” za novu sezonu sprema nekoliko promjena. Naime, serija će preskočiti ljubavnu priču koja je trebala biti iduća, a fokusirat će se na živote čak dvaju likova. Netflix je objavio da će se treća sezona usredotočiti na ljubavnu romansu između Colina Bridgertona i Penelope Featherington. To nije u skladu s redoslijedom serije knjiga Julie Quinn, na kojoj se temelji “Bridgerton”, gdje se svaki dio usredotočuje na jednog od osam braće i sestara Bridgerton.



I knjige i serija tako su se u prvom dijelu fokusirali na Daphne Bridgerton i Simona Basseta, vojvodu od Hastingsa, a zatim smo upoznali ljubavnu priču između Anthonyja Bridgertona i Kate u drugoj knjizi i sezoni serije. Međutim, sljedeće se knjige fokusiraju na Benedicta Bridgertona prije nego što pređu na Colina. To je do sada najveća promjena koju serija ima u odnosu na knjige!

Vijest o promjeni je službeno potvrđena!

Netflix i Shondaland, produkcijska tvrtka predvođena Shonda Rhimesom koja stvara seriju, otkrili su vijest na Netflixovom događaju FYSEE. Zatim je došla i službena objava, koju je naravno podijelila jedna i jedina, Lady Whistledown na društvenim mrežama “Bridgertona”. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Koja je radnja knjige o Colinu i Penelope?

“Gospodin Bridgerton” počinje sjećanjem na trenutak kada tinejdžerica Penelope prvi put upoznaje Colina. Penelope još nema 16 godina i izlazi u šetnju s majkom i sestrama kad zastanu kako bi porazgovarale s lady Bridgerton i Daphne. Nalet vjetra odnese Penelopin šešir u Colinovo lice, a toliko ga iznenadi da pada s konja. Penelope je užasnuta, ali Colin smatra cijelu stvar smiješnom. Penelope se na prvi pogled zaljubi u njega.

Tijekom godina Colin i Penelope postaju dobri prijatelji, a Colin je očito nesvjesan osjećaja koje ona gaji. Penelope godinama trpi svoju majku koja ju tjera da nosi smiješne haljine i trpi tračeve u kojima je nazivaju “ružnim pačetom”. Jednog dana, na svoju nesreću, čuje kraj razgovora koji Colin vodi sa svojom braćom u kojem im odbrusi da se sigurno ne bi oženio Penelope. Colin se ispričava i pokušava objasniti (kao i njegova braća, Anthony i Benedict), ali je šteta već učinjena, iako se Penelope pretvara da je sve u redu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Kako se razvija priča između Colina i Penelope?

Prođe više od desetljeća, a ni Penelope ni Colin se nisu vjenčali. U dobi od 28 godina, Penelope se smatra usidjelicom. Colin, sada ima 33 godine i nekoliko je sezona izbjegavao sezonu bala, provodeći većinu svog vremena putujući svijetom. Kad se ponovno sretnu, par nastavlja tamo gdje je stao. Međutim, dolazi do velike svađe kada Penelope pronađe njegove dnevnike i počne čitati njegove iznenađujuće elokventne putopisne kronike. Svađa se ubrzo smiri i Penelope kreće hvaliti njegovo pisanje, a Colin priznaje da je umoran od toga da ga se smatra šarmantnim, ali ne osobito bistrim. 

Onda, jednog dana, na veliko iznenađenje, Colin shvati da se kemija između njih dvoje promijenila i poželi je poljubiti. U međuvremenu, Penelope se osjeća veoma usamljena i u trenutku ranjivosti zamoli Colina da je poljubi jer ne želi umrijeti bez da se ikada poljubila. Colin učini ono što je zamoljen, a zatim kreće vrtlog emocija. 

Ovo su svi detalji koje ćemo vam otkriti, a jedva čekamo vidjeti gdje će nas treća sezona odvesti i hoće li Colin i Penelope imati sretan kraj kao njihovi prethodnici!

Naslovna fotografija: @bridgerton

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime