Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Fanovi u transu: Netflix najavio snimanje 3. i 4. sezone serije Bridgerton!

Iako se najava čak dvije sezone nije očekivala, to nije neobičano s obzirom na uspjeh prve sezone. Bridgerton je postala najpopularnija Netflixova serija ikad nakon što ju je pogledalo rekordnih 82 milijuna domaćinstava širom svijeta

Netflix je naručio još dvije sezone serije Bridgerton i milijuni obožavatelja su oduševljeni! S produkcijom koja je trenutno u tijeku za 2. sezonu, Netflix je priredio veliko iznenađenje za brojne obožavatelje Shondaland showa, otkrivajući da ćemo u svijetu romana Julije Quinn uživati zasigurno još dvije sezone.



U skladu s Bridgertonovom tradicijom, Lady Whistledown je objavila svoje mišljenje o ovim vjestima.
“Ovaj će autor morati kupiti još tinte”, rekao je pod pseudonimom Penelope Featherington (Nicola Coughlan). 

Instagram story

Shonda Rhimes je izjavila: “Otkad sam prvi put pročitala scenarij za seriju Bridgerton Julije Quinn, znala sam da su to priče koje će osvojiti publiku. Ali evolucija ove adaptacije ne bi bila uspješna bez mnogih značajnih doprinosa cijelog tima Shondalanda”.

Što nam donose sezona 3 i 4?

Bela Bajaria, potpredsjednica Netflixa dodala je: “Bridgerton nas je pomeo s nogu. Kreativni tim, pod vodstvom Shonde, izveo je prekrasnu, emotivnu, romantičnu dramu. Oni imaju neke uzbudljive planove za budućnost, a mi mislimo da će publika i dalje padati u nesvijest za ovom serijom. Planiramo još dugo biti u poslu s Bridgertonom.”

Druga sezona će tragati za prikladnom suprugom najstarijeg od braće i sestara obitelji Bridgerton, Anthonyja (Jonathan Bailey), po uzoru na radnju u drugoj knjizi Quinnove serije o Bridgertonu, ‘Vikont koji me volio’. Iz toga zaključujemo da bi sezona 3 i 4 trebale slijediti sličan ritam pripovijedanja knjiga, a sljedeća dva naslova u Quinninoj osmerodijelnoj seriji romana bili su Džentlmenska ponuda i Gospodin Bridgerton.

Iako se najava čak dvije sezone nije očekivala, to nije neobičano s obzirom na uspjeh prve sezone. Bridgerton je postala najpopularnija Netflixova serija ikad nakon što ju je pogledalo rekordnih 82 milijuna domaćinstava širom svijeta i gotovo preko noći stvorila zvijezde od svoje glumačke ekipe. Jedina tužna vijest za ljubitelje 1. sezone jest da se neće svi glumci vratiti u buduće sezone, posebno Regé-Jean Page, koji je glumio vojvodu od Hastingsa Simona Bassetta.

Nova glumačka imena u nastavcima serije

Fokusna točka 2. sezone najavljena je u posljednjim minutama finala 1. sezone kada je Anthony otkrio Daphne i Simonu svoje planove “pronalaska i brzog izjašnjavanja o mojim namjerama o mojoj novoj vikontesi” nakon završetka veze s opernom pjevačicom Sienom.

Kako otkriva Deadline, zvijezda serije Sex Education, Simone Ashley (u liku Kate Sharma) probudit će ljubavni interes kod Anthonya. Kate je pametna, svojeglava mlada žena koja ne trpi budale i tek se doselila u London.
Nova glumačka imena uključuju i Charithru Chandran, koja je dobila ulogu Sharmine mlađe sestre Edwine, i Ruperta Younga, koji glumi Jacka, najnovijeg člana Tona koji je povezan s jednom od najznačajnijih obitelji i misterijom Bridgertona.
Lik je stvoren za seriju i nema ga u knjigama. Jedva čekamo drugu sezonu! Pa treću! Pa četvrtu…!

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Julia Quinn (@juliaquinnauthor)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime