Petak, 26 srpnja, 2024

In Memoriam: Vera Čudina – žena koja je komunicirala s čudima

Slijedom njezinih riječi i naslova njezinih knjiga poput "Tako je ljubav zamislila život", "Ako oči nisu mrtve", "Staklena zima", "Kritična točka" i posljednji "Sve je moguće" Vera Čudina je komunicirala s čudima. I ljudima. Počivala u miru...

U Zagrebu je nakon kratke i teške bolesti u 66. godini preminula Vera Čudina, poznata hrvatska kolumnistica i autorica knjiga, specijalizirana za područja astrologije, horoskopa i bavljenja zvijezdama i sudbinom na alternativne i neznanstvene načine.



Njena predviđanja, kako je tvrdila utemeljena na razumijevanju i čitanju zvjezdanih znakova zabavljala su i plijenila pažnju određenom soju čitatelja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vera Čudina (@veracudinaofficial)

Posljednjih je godina pisala kolumnu za portal Živim.hr, a na svojim je stranicama u personalnim notama o sebi napisala: “Vera Čudina. Ime bez imena. Tek obična slova spojena u ime i prezime, kao kod svakog čovjeka. Ali ipak s malom razlikom. Ono što ste vam nedostaje, zbog čega patite, osjećate se manje vrijednima, lutate od vrata do vrata nadajući se čudu koje vam obećavaju, stojite u redu , a možete preko reda doći na red.
Tko sam JA?
To će svatko od vas samostalno odlučiti nakon ‘susreta’ sa mnom. Hoće li to biti oči u oči, glas i glas, prisustvo bez prisustva nije važno. Važno je kako djeluje na vaš život.
Upoznati me možete i prekomojih devet objavljenih knjiga, umjetničkih slika, kolumni u Večernjem listu, TV ekrana, mnogo danih intervjua…ima načina. Jesu li to previđanja pogleda u budućnost, je li to inteligencija vizionarstva….ili nešto više od svega toga bespredmetno je raspravljati. Svatko vidi i čuje ono što hoće”.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vera Čudina (@veracudinaofficial)

Slijedom njezinih riječi i naslova njenih knjiga poput “Tako je ljubav zamislila život”, “Ako oči nisu mrtve”, “Staklena zima”, “Kritična točka” i posljednji “Sve je moguće” Vera Čudina je komunicirala s čudima. I ljudima.

Pokop je održan u krugu obitelji.

Naslovna fotografija: screenshot youtube

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime