Subota, 23 ožujka, 2024

Emma Grede je revolucionarka modnog svijeta koja oblikuje industriju

Njeno ime je postalo sinonim za inovaciju i uspjeh, dok je njen utjecaj na modnu industriju sveprisutan

Emma Grede, poznata britanska poduzetnica i modna ikona, nastavlja pomicati granice u svijetu mode i poduzetništva. Njeno ime je postalo sinonim za inovaciju i uspjeh, dok je njen utjecaj na modnu industriju sveprisutan. Kako sama za sebe kaže, rođena je i odgajana u ‘grubljim krajevima’ i tijekom svoje karijere svladala je umijeće zarađivanja novca, a ponešto zna i o vođenju uspješnog posla. Rani život 

Rođena u Londonu,  Grede je rano pokazala izuzetan talenat i strast prema modi. Sa samo 23 godine, osnovala je kompaniju Good American zajedno sa svojom prijateljicom Khloé Kardashian. Ova modna marka, koja je fokusirana na inkluzivnost i raznolikost, postala je pravi hit među ženama širom sveta. Grede je hrabro i beskompromisno promovirala ideju o tome da je ljepota univerzalna i da svaka žena zaslužuje da se osjeća samouvjereno i prihvaćeno.

Ali to je samo početak. Emma Grede je nastavila graditi svoje modno carstvo, očaravajući industriju novim idejama i konceptima. U 2019. godini, osnovala je i lansirala In The Style, brend koji je postao sinonim za brzu modu i pristupačne trendove. Njen vizionarski pristup izazvao je tektonski pomak u modnoj industriji, stavljajući fokus na digitalno tržište i društvene medije. Grede je shvatila snagu utjecaja influencera i to je koristila za promociju svojih brendova.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Emma Grede (@emmagrede)

Njena strast prema inkluzivnosti i raznolikosti proširila se i na suradnju s drugim poznatim ličnostima. Grede je surađivala s mnogim influencerima, modnim ikonama i poznatim ličnostima kako bi stvorila kolekcije koje odražavaju različite stilove i tijela žena. Njena posvećenost stvaranju odjeće koja odgovara svakom obliku tijela priznata je i hvaljena širom industrije.

Emma je također osnivačka partnerica SKIMS-a zajedno s Kim Kardashian West, robne marke usmjerene na rješenja koja stvara sljedeću generaciju inkluzivnog donjeg rublja, salona i odjeće za oblikovanje, te suosnivačica Safelyja, marke za čišćenje na pogon biljaka, koja pruža čišćenje bez kemikalija proizvoda za mase.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Emma Grede (@emmagrede)

 Zalaganje za mala poduzeća

Danas Grede, između ostalog, sjedi u upravnom odboru 15 Percent Pledge-a, neprofitne organizacije koja potiče trgovce na malo da založe najmanje 15 posto svojih polica tvrtkama u vlasništvu crnaca. Nedavno je postala prva crnkinja investitor koja se pojavila u ABC-evoj emisiji “Shark Tank”.

Koja je supermoć ove sada već (ili tek – obzirom na uspjeh) 40-godišnjakinje? U više intervjua istakla je kako je njena moć upravo u tome što prepozna kada o nečemu dovoljno ne zna. Odnosno, okružuje se ljudima koji je mogu nečemu podučiti kada je riječ o poslu i o liderstvu. U svom timu ostavlja prostor da se međusobno oslanjaju na snagu drugih.

Naslovna fotografija: emmagrede 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime