Srijeda, 3 travnja, 2024

Nova era shoppinga: Iskustvo koje nikad nećete zaboraviti!

U periodu kada smo kupovali isključivo online, iskustvo shoppinga uživo se mnogo promijenilo, i to na bolje, a moramo priznati da je nadmašilo sva naša očekivanja. Shopping centri više nisu mjesta na koja odlazimo samo zbog nabavke potrepština, već se u njima možemo zabaviti, ali i odmoriti od svakodnevice

Posljednjih nekoliko godina, najviše zbog pandemije, shopping smo počeli obavljati online. Bilo da se radi o odjeći, obući, predmetima za kućanstvo ili nečem drugom, sve manje smo hodali po trgovinama, a sve više naručivali. Koliko god je jednostavnije sjediti na kauču i u dva klika kupiti što god želimo, toliko je “naporno” taj proizvod vraćati ako nam ne odgovara. S obzirom na to da smo se nekoliko puta tako opekli, počela nam je nedostajati fizička kupovina. Znate onaj osjećaj kada dotaknete materijal pod rukom i zbog njega poželite kupiti proizvod, ili kada vidite kako vam pristaje i mnogo je bolje nego na fotografijama. Upravo to nam je nedostajalo. U razdoblju kada smo kupovali isključivo online, iskustvo shoppinga uživo se mnogo promijenilo, i to na bolje, a moramo priznati da je nadmašilo sva naša očekivanja. Shopping centri više nisu mjesta na koja odlazimo samo zbog nabavke potrepština, već se u njima možemo zabaviti, ali i odmoriti od svakodnevice. Jedan od trgovačkih centara koji shopping iskustvo podiže na višu razni je i Z Centar, a sve detalje donosimo u nastavku.

1/ Gaming

Igranje igrica, takozvano gejmanje, je nešto čemu popularnost s godinama sve više raste. U njemu uživaju sve dobne skupine, od djece do odraslih ljudi. Gejmanje omogućuje stvaranje vlastitih svjetova u kojima je sve “po vašem” i odličan su način zabave, ali kroz sam proces igranja igara, uči se mnogo i o tehnologiji. Nemaju svi kod kuće mjesta za sve što je potrebno za igranje različitih igrica, pa su gaming arene omiljena mjesta ljubitelja igranja igara. Z Centar sadrži najveću gaming arenu u Hrvatskoj, a Hall Of Game već od ovog petka organizira ‘Friday night gaming’ sa šest sati igranja PC igre u razdoblju od 18:00 do 02:00 sata – i to za svega sedam eura. Osim toga, uz kupnju HOG Membershipa svaki kupac dobiva i tri dodatna besplatna sata koje može pokloniti osobi po izboru. 

2/ Popusti

Poznajete li nekoga tko ne voli dobar popust? Mi ne! I kada smo u nedoumici oko kupovine određenog predmeta, ta prekrižena stara cijena i niža nova su kao neki znak da je “suđeno” da taj predmet ide s nama kući. Svi mnogo radimo i umorni smo, zaslužujemo se počastiti s nečim što dugo želimo ili nečim u što se zaljubimo na prvu. Naravno, u situaciji kada cijene svega rastu, mnogo se lakše odvojiti od novaca kada pronađemo proizvod na sniženju. Jedna od odličnih vijesti je da Z Centar, već ovog petka uz tradicionalne posebne pogodnosti nudi i izvrsne ponude i popuste.

3/ Igranje mini golfa

Oduvijek ste htjeli probati igrati golf? U potpunosti vas razumijemo! Zahvaljujući Z Centru, sada možete igrati mini golf tijekom dana, ali i noći i to na veoma atraktivnoj lokaciji – na krovu centra. Ako nemate ideju kako provesti dan ili večer, a želite se zabaviti, mini golf je odabir s kojim ne možete pogriješiti. Bilo da igrate u paru ili s više ljudi, potreban vam je samo natjecateljski duh i dobra volja, a palice i loptice koje svijetle po mraku ćete dobiti prilikom odlaska na termin. 

4/ Kino

Ponekad sve što želimo je pogledati dobar film, uz uživanje u kokicama i nachosima iz kina. Odlazak u kino je jedna od naših omiljenih aktivnosti jer se tada u potpunosti isključimo iz online svijeta i događanja, mobitel spremimo u torbu i prepustimo se priči na velikom platnu. U Z Centru su dostupne najmodernije CineStar kino dvorane, jedine u zapadnom dijelu grada, kao i prvo kino koje ima Royal beds ležajeve za dvoje izrađene od kože, sa stolićima za odlaganje hrane i pića te bežičnim punjačima za mobitele. Filmske avanture omogućene su u šest kino dvorana opremljenih vrhunskim tehnološkim rješenjima poput Harkness platna, Barco RGB laserskih projektora, JBl zvučnika i Crown audio pojačala.

5/ Gastronomska ponuda

U pauzama od shoppinga, igranja igrica i golfa, dobro dođe malo zasladiti nepce ukusnom hranom i pićem. Osigurali su brojne restorane i caffe barove u kojima će za sebe svatko nešto pronaći. U food cortu možete pronaći razna jela, od sushija i mongolskog grilla, do palačinki ili finih peciva. U hrani i piću možete uživati u zatvorenom dijelu, a s dolaskom ljepših dana, možete uživati na terasi i upijati zrake sunca. 

Foto: Danko Šimunović / Styling: Marcela Vrček

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime