Subota, 20 srpnja, 2024

Zabava za male i velike: Otvoren je prvi mini golf tereni na krovu trgovačkog centra

Od sada se u Hrvatskoj mini golf može igrati tijekom cijele godine, pa čak i u noćnim satima - što je poseban spektakl koji nudi prvi shopping centar nove generacije za svoj prvi rođendan!

Mnogima poznatu igru mini golfa odsada je u Hrvatskoj moguće igrati i na krovu jednog trgovačkog centra! U sklopu prvog shopping centra nove generacije, zagrebačkog Z Centra, na više od 1.300 četvornih metara prostiru se reljefne staze različitih oblika s čak 18 rupa. Na atraktivnoj destinaciji u ovoj aktivnosti, danas i već ozbiljnom sportu, kao zabavnoj rekreaciji mogu uživati pojedinci i grupe, a prosječno trajanje igre za skupinu od četvero iznosi četrdesetak minuta.Igranje je moguće i u noćnim satima

“Dok za dnevnog svjetla naši igrači i brojne obitelji s uzvisine mogu uživati u pogledu na obližnja naselja, noćna igra na mini golf terenima Z Centra poseban je doživljaj zbog rasvjete i loptica koje svijetle po mraku. Bilo da je riječ o zabavi za cijelu obitelj, prijatelje ili kolege s posla važno je znati da istovremeno na terenima u igri može uživati i više od pedeset osoba, kao i djeca svih uzrasta – od 2 godine na dalje”, objasnila je Mirna Čavrak Talapko, voditeljica marketinga Z Centra.

Prvi Adventure mini golf u shopping centru koji građanima Zagreba i njihovim posjetiteljima daje priliku bavljenja ovom popularnom aktivnosti na otvorenom čak i u noćnim satima, zaista je poseban spektakl – uvjerili su se brojni uzvanici svečanog otvorenja održanog zadnji vikend kolovoza.

Poznata lica su bila na otvorenju

Mnoga poznata lica okupljena na otvorenju – poput glumaca Ane Begić Tahiri i Jan Kerekeša te influencerica Elle Dvornik, Nike Matić, Anite Franjić ‘anitaswayy’, Lucije Lugomer, Petre Ninčević ‘lipstick_mom_petra’, Morene Pavić ‘curly_morena’, Ane Ude, Ivane Mišković,  Elene Dizdar ‘dizdar_el’ i Sonje Švajhler iza platforme Supermame – pri testiranju unikatnih sportskih terena zabavljali su se do kasno u noć. Kruna događanja bio je dvoboj Elle Dvornik i gospodina Marija Jagarića, voditelja Z Centra, a koji je završio neriješenim rezultatom na radost i iznenađenje mnogih navijača.

Z_Centar
Z_Centar
Z_Centar
Z_Centar
Z_Centar
Z_Centar
Z_Centar Z_Centar Z_Centar Z_Centar Z_Centar Z_Centar

“Naši gosti imali su priliku uvjeriti se u izrazitu mekoću staza i testirati specijalnu ekološki prihvatljivu travnatu podlogu koja izgledom i dodirom podsjeća na prirodnu travu, a koja je odabrana kako bi se tereni mogli koristiti baš cijelu godinu. Kao trgovački centar nove generacije već pri samom planiranju gradnje postavljen je cilj povezivanja stanovništva okolnih naselja, a otvorenje jedinstvenih mini golf terena još je jedan korak ka tome. Naš koncept otvorenosti prema van, kojim stanovnici brojnih gradskih četvrti dobivaju novo mjesto sa sadržajima, još će se upotpuniti te građane i dalje očekuju brojna iznenađenja koja trenutno pripremamo”, objasnio je Mario Jagarić.

Proslava prvog rođendana                                                                                              

Prema njegovim riječima, aktualnim lansiranjem golf terena i nedavnim otvorenjem CineStara kojim je zapadni dio grada napokon dobio svoje prvo kino, Z Centar doprinosi rastu kvalitete života lokalnog stanovništva. U vrlo kratko vrijeme njihov središnji trg postao je centralnim mjestom susreta i druženja stanovnika okolnih naselja te lokacijom brojnih priredbi i događanja, a kojih je upravo ovih dana posebno velik broj povodom proslave prvog rođendana Z Centra.

Tako će nadolazeći vikend u Z Centru biti posvećen pripremama za novu školsku godinu, a uz odlične popuste zakupaca od 2. do 4. rujna roditeljima će biti omogućena prilika da lakše odaberu izvanškolske aktivnosti za mališane. Naime, organiziran je ‘Festival znanja’ gdje će se moći savjetovati s brojnim stručnjacima, a neki od za sada potvrđenih sudionika su: Brainobrain Europa, Dječji zbor Bajka, KK Zagrebačke Pahuljice, Helen Doron, Kumon Hrvatska – Učenje za život, logopedski kabinet  Govorna škrinjica, Judo klub Lotus, Jopagu – Balance bord, Znanost za djecu AHA pokusi i glazbena škola El Musicante.

Više informacija o popustima, pogodnostima i besplatnim aktivnostima povodom rođendana Z Centra, ali i sve o tome kako se zabaviti na novim Adventure mini golf terenima saznajte na poveznici: www.zcentar.hr

 

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime