Srijeda, 3 travnja, 2024

Poslovna prilika u dinamičnoj i perspektivnoj sredini

Zonar Zagreb traži više zaposlenika u novoj urbanoj oazi

Maistra Hospitality Group uskoro otvara hotel Zonar Zagreb, osmišljen kako bi pružio suvremeno iskustvo povezivanja s ljudima i gradom, a tim povodom traži zaposlenike spremne za iskorak u karijeri. Jedna od vodećih turističkih kompanija koja istinski razumije potrebu suvremenog gosta, svojim načinom i misijom poslovanja kontinuirano pomiče granice kvalitete turističke ponude.Otvoreno je više pozicija za stručne i odgovorne zaposlenike

Da bi misija do kraja bila ispunjena, traže se proaktivni zaposlenici koji žele dati svoj doprinos u poticajnom i stabilnom okruženju te svi oni koji prihvaćaju izazov, orijentirani su na rezultat te preuzimaju odgovornost. Do 27. veljače otvorene su pozicije za više tipova zaposlenika u odjelima hrane i pića, Odjelu domaćinstva, Odjelu tehnike i Odjelu recepcije, a svima onima koji postanu dio tima najuzbudljivije hotelijerske priče Zagreba, zagarantirano je poticajno i stabilno okruženje te radna atmosfera koja u svakoj situaciji pruža podršku uz jasnu, transparentnu, iskrenu i otvorenu komunikaciju.

Razvoj zaposlenika u inspirativnom i kreativnom okruženju

Sve novozaposlene konobare, kućne majstore, kuhare, recepcionare, skladištare, sobarice, vatrogasce – kontrolore gospodarskog ulaza, vratare – nosače prtljage, pomoćne zaposlenike u kuhinji te pomoćne zaposlenike u Odjelu hrane i pića – pripreme banketa, čekaju brojne pogodnosti koje potvrđuje više od 4100 zadovoljnih zaposlenika u ovoj cijenjenoj kompaniji. Osim konstantnog ulaganja u razvoj zaposlenika i mogućnost napredovanja unutar odjela i kompanije, svim članovima tima osiguran je cjelogodišnji posao uz konkurentnu plaću u turizmu te dodatne stimulacije u vidu mjesečnih nagrada. Uz sve navedeno, Zonar Zagreb svim svojim zaposlenicima osigurava sigurnost i profesionalan tim koji gaji kulturu zajedništva kroz uvažavanje tuđeg mišljenja.

Svi oni koji žele rasti zajedno s vodećom kompanijom u dinamičnoj i perspektivnoj sredini, popis otvorenih radnih mjesta kao i potrebne kompetencije mogu pronaći na linku.

Zonar Zagreb te čeka!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime