Petak, 30 srpnja, 2021

Vrijeme je novac: Nove usluge i biznis inovacije koje nam štede vrijeme i novac

U modernom poslovnom svijetu svaka inovacija koja može uštedjeti vrijeme na vrhu je prioriteta. U biznisu, naime, definitivno vrijedi deviza da je vrijeme – novac. A kada je riječ o biznisu bilo koje vrste, sasvim je nezamislivo da itko posluje bez – automobila, zar ne? Odabrati dobar model, koji zadovoljava vaše potrebe, pa i privatne želje, doista je teško. Zato je dugoročni najam automobila hit inovacija koju srednje i manje tvrtke obožavaju

U modernom poslovnom svijetu svaka inovacija koja može uštedjeti vrijeme na vrhu je prioriteta. Jer u biznisu definitivno vrijedi deviza kako je vrijeme – novac.

Za što učinkovitije poslovanje iznimno su važni fleksibilnost i prilagodljivost, pa se tvrtke na tržištu natječu čija će inovacija dovesti do većeg uspjeha. A kada je riječ o biznisu bilo koje vrste sasvim je nezamislivo da itko posluje bez – automobila, zar ne?

Hit inovacija za srednje i male tvrtke

Odabrati dobar model, koji zadovoljava vaše potrebe, pa i privatne želje, doista je teško. Osim toga, u današnja neizvjesna vremena kupnja novog automobila uz popratne troškove predstavlja velik financijski rizik, koji mnogima zadaje glavobolje.

Zato je dugoročni najam automobila jedna od hit inovacija koju (posebno) srednje i manje tvrtke sve češće preferiraju. Naime, u sklopu tzv. long term rental (LTR) programa, kakvog primjerice nudi jedna od najpoznatijih svjetskih kompanija za najam vozila Hertz, uključene su usluge: održavanje vozila, sezonsko skladištenje guma, puno osiguranje vozila, tehnički pregled i registracija te pomoć na cesti i zamjensko vozilo u slučaju kvara.

Savršen scenarij

Za svakog vozača savršen scenarij, zar ne? Jer osim što takav program štedi vrijeme i minimalizira stres, također prepušta svu brigu oko vozila u ruke iskusnih Hertz profesionalaca.

Naime, svu brigu oko vozila – uključujući registraciju, tehnički pregled, sve servise i popravke vozila, mijenjanje guma i njihovo sezonsko pohranjivanje, te sve ostalo potrebno za održavanje vozila obavljaju drugi, dok vi obavljate neke druge prioritete. Ili možda razmišljate o novom modelu automobila kojeg možete odabrati u dugoročnom najmu. Naime, kroz ponudu dugoročnog najma klijentima se omogućava odabir automobile iz cjelokupne ponude automobila na hrvatskom tržištu, kao i najam potpuno novog vozila (s 0 prijeđenih kilometara)! Ponuda je to koju rijetko koji poduzetnik može odbiti.

Gledajući s financijske strane, dugoročni najam gotovo je jednak usluzi operativnog leasinga, ali ima brojne druge prednosti. Naime, značajno pojednostavljena administracija omogućuje klijentima fokus na vlastito poslovanje, jednostavnu kontrolu troškova bez angažiranja osobe za kontrolu i vođenje voznog parka. Uz već spomenutu cjelokupnu brigu o vozilu (uz fiksni trošak za održavanje tijekom cijelog razdoblja trajanja najma) usluga je i personalizirana, odnosno usluga i cijena prilagođene su svakom pojedinom klijentu.

Fleksibilni uvjeti ugovaranja

Hertz među svojim programima dugoročnog najma nudi više različitih opcija uvjeta, trajanja i cijena najma. Za tvrtke kojima je fleksibilnost ključan faktor, tu je Hertz Flex program. Hertz Flex program omogućuje korisnicima fleksibilno trajanje najma, zamjenu vozila dva puta tijekom razdoblja najma, nadogradnju kategorije vozila te otkup vozila u bilo kojem trenutku najma. Opcije su razne, a Hertz se uvijek maksimalno trudi udovoljiti zahtjevima i željama svojih korisnika.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Hertz Croatia (@hertzcroatia)

Podrška, briga i savjetovanje

Kad sklopite ugovor s dobro uspostavljenom tvrtkom za iznajmljivanje voznih parkova, možete biti sigurni da ćete od početka do kraja biti podržani tijekom trajanja ugovora. Bilo da je to u slučaju hitnosti i nezgode ili samo nekih svakodnevnih pitanja, dugoročni ugovor znači dugoročne partnerske odnose.

Širok izbor vozila

Što se tiče izbora vozila, pri ugovaranju usluge dugoročnog najma, Hertz nudi zaista raznovrsnu ponudu vozila iz svoje flote, a osim samih vozila iz flote korisnici također imaju mogućnost neograničenog odabira vozila iz cjelokupne ponude automobila na hrvatskom tržištu. Time se korisnicima u potpunosti omogućava da odaberu vozilo po svojoj želji.

Idealan program koji štedi vrijeme, novac i živce

Jedna od najpoznatijih svjetskih kompanija za najam vozila Hertz, koju u Hrvatskoj zastupa Autotechnica Fleet Services d.o.o., nudi čak tri programa najma – Hertz Saver, Hertz Flex i Hertz Nova vozila. Pritom je sve popularniji program Hertz Nova vozila, koji kroz suradnju s postojećim Hertz partnerima u Hrvatskoj zadovoljava sve potrebe kupaca za novim vozilima. U sklopu ovog programa u cijenu najma uključene su usluge održavanje vozila, sezonsko skladištenje guma, puno osiguranje vozila, tehnički pregled i registracija te pomoć na cesti i zamjensko vozilo u slučaju kvara. Zaboravite na stalnu brigu o Vašem vozilu i vozite se bezbrižno uz Hertz dugoročni najam vozila!

Više informacija na Ltr.hertz.hr.

Pročitajte još...

Aldekas Studio: Adresa koju svaki fan Volkswagen Bube – obožava

Zanimanje za restauaciju starih automobila i pretvaranje nečeg starog i istrošenog u nešto novo i posebno pokretačka je snaga dizajnera Aldekas Studia čiji projekti - oduzimaju dah

Znate li tko je najuspješniji kreator automobilskih sadržaja na svijetu?

Otkrijte fantastičnu priču o superzvijezdi koja je od prvotnih 300 pratitelja na društvenim mrežama stigla do nevjerojatnih 30 milijuna i milijardu pregleda

Najskuplji auto u 2020. godini prodan je za nevjerojatnih 12,5 milijuna dolara

Predratni Bugatti nije jedini koji je postigao osmocifrene brojke u 2020., to je postigao i Bugatti Type 57S Atalante iz 1937. godine. Lamborghini, Aston Martin i dva Ferrarija donijeli su velike novce Gooding & Co.-u, a mi donosimo popis 10 naskupljih automobila prodanih na aukcijama lani

Financijska odgovornost: 10 preventivnih načina kako bolje upravljati novcem

Živimo u financijski vrlo nepredvidivom tržišnom okruženju koje negativno utiče na zaposlenost, visinu primanja, mogućnost zapošljavanja... Možemo li uopće utjecati na sve negativno što nas okružuje? Što možemo učiniti s vlastitim financijama kako bi bili i financijski odgovorni?

Povezano

Mislav Malenica: Za 50 godina ljudi više neće morati raditi zahvaljujući umjetnoj inteligenciji!

Predsjednik udruge CroAI i direktor/osnivač tvrtke Mindsmiths, Brođanin Mislav Malenica, ističe kako se treba kreirati što bolje uvjete za startupove te objašnjava zašto će nam za 5 godina postati jasno da umjetna inteligencija nije više samo alat koji upališ da nešto odradi

Ivana Nobilo: Moj život bi bio dobar materijal za neku napetu knjigu ili film!

U životu je prošla nekoliko intenzivnih poslovno-privatnih razdoblja da bi danas karijeru pečatirala kao doktorica znanosti i dekanica Swiss School of Business and Management u Ženevi. Ivana Nobilo otvoreno progovara o prednostima života u inozemstvu, poslovnom i privatnom životu te što ju je potaknulo na odlazak iz Hrvatske

Novi zakon u Norveškoj: sve retuširane fotografije moraju biti označene!

Influenceri u Norveškoj morat će se držati strogih pravila i označavati sve fotografije u kojima su koristili filtere te na bilo koji način povećali usne, suzili struk i naglasili mišiće... Svi prekršaji kažnjavat će se, kako je najavljeno, velikim novčanim kaznama, a u ekstremnim slučajevima čak i zatvorom

Zašto ovoga ljeta ne biste naučili kako postati top influencer?

Bilo da o tome razmišljate kao o potencijalnoj karijeri ili si želite omogućiti dodatan izvor zarade, ili se pak samo dobro zabaviti, donosimo nekoliko savjeta kako to čine profesionalci, koji će vam pomoći da se pozicionirate na tržištu

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime