Popularne zagrebačke gastro oaze omiljena su okupljališta onima koji vole uživati u dobrom zalogaju i ugodnom ambijentu. Iz godine u godinu ponuda istih se povećava, pogotovo kada je riječ o gradu Zagrebu koji se uvrstio među top deset europskih gastro destinacija. Među brojnim mjestima koja se razlikuju ponudom jela, posebno se ističe Jellyfish In Space, food & cocktail bar.
Pokrenut je od strane dvojice prijatelja u želji da gradu Zagrebu ponude nešto novo i lokaciju koja spaja najbolje od barskog i street food svijeta uz pristupačne cijene i ugodno okruženje. Jelovnik se temelji na kombinaciji latino i istočnjačke kuhinje, koja je inspirirala street food ponudu, spojenu sa svježim i sezonskim namirnicama. U želji da prekinu svakodnevnu rutinu stvorena je relaxing atmosfera u kojoj se svaki gost osjeća ugodno i slobodno.
Tri godine uspješnog poslovanja obilježen je veličanstvenom proslavom rođendana na dvije lokacije. U suradnji sa ZET-om, zabava je započela vožnjom glazbenim tramvajem gradom Zagrebom uz tematsku večer raznih izvođača i brojne goste, među kojima su bili i: Anamaria Raič, Lara Vukušić, Brita Bobetić, Ivana Pirizović, Marija Čamber i drugi. Nakon toga, proslava rođendana se nastavila u u prostorijama Jellyfisha, gdje su uzvanici uz obilje dobre atmosfere uživali u ukusnim zalogajima s originalnim potpisom i obilježili uspješno postojanje popularnog zagrebačkog gastro okupljališta.
Isto mjesto, nova gastronomska iskustva
Povodom 3. rođendana popularnog zagrebačkog mjesta, odlučili su obogatiti svoju ponudu novitetima te tako proširiti svoj asortiman hrane i pića. U sklopu trenutnog prostora otvara se Jelly Deli, delikatesni sendvič bar koji će nuditi: kroasane sendviče, paninije, steak sendviče, razne wrapove, ciabatte, salate, coffe to go s okusima i razne druge novosti. Svake godine podižu kvalitetu namirnica pa osim dugogodišnje suradnje po pitanju čajeva, proširili su suradnju s Harrisa Spice storeom, te dogovorili ekskluzivnu suradnju s pekarnicom Kroštula i Lareto food. S iskustvom iz beogradskog Tora, Miodrag Radulović donio je novosti u segmentu ponude tacosa i burritosa.
Brunch, koji je izuzetno dobro prihvaćen kao koncept, dobit će i jedno novo lice, te ga planiraju promaknuti u termin u kojem se ljudi kvalitetno druže i zabavljaju. Subota će osim špice u centru dobiti još jednu lokaciju u gradu na kojoj se može kvalitetno provesti vrijeme. Tomislav Sulić, suvlasnik i dosadašnji manager Carpe Diem Beacha na otoku Hvaru, u segmentu pića sprema nove koktele kojima će obogatiti zimsku ponudu. U planu je i uvođenje novih kava, čajeva i ostalih toplih napitaka. Sve u svemu, ulazak u četvrtu godinu poslovanja donosi dosta zabave, glazbe i ostalih zanimljivosti u kojima se može uživati na dobro poznatoj zagrebačkoj adresi Martićeva ulica 71.
Foto: Luka Cerovina