Ponedjeljak, 10 siječnja, 2022

Nova gastro atrakcija – chef Goran Sertić i njegova grčka kuhinja

Najbolji recept za osvježenje donosi Jellyfish in Space, ultimativno kvartovsko mjesto poznato po odličnoj hrani, sjajnim koktelima i vrhunskoj zabavi

Kreativni gastro kutak iz zagrebačke Martićeve ulice Jellyfish in Space u ljetnu sezonu uplovio je s novim menijem, inspiriranim ljetnom destinacijom iz snova – divnom Grčkom. Souvlaki burrito, Santorini bao buns, Surf & turf uramaki, Bubblegum sushi i Zeus burgeri samo su mali dio nove grčke ponude, čiji će vas zamamni okusi u trenutku odvesti u jednu od najatraktivnijih destinacija u Europi.

Za ovaj slasni Jellyfish fusion zaslužan je mladi chef Goran Sertić, a fantastične koktele, koji istodobno podižu raspoloženje i rashlađuju, potpisuje barmen Tomislav Sulić.

 

Kultna ulica postaje svojevrsna nova špica metropole

Uz dobru hranu i piće najbolje paše dobra glazba, a to dobro zna i Jellyfish tim, pa su tako osmislili odličan program ljetnih glazbenih večeri. U Jellyju vikend započinje već u četvrtak, i to live svirkom talentiranih glazbenika, dok su petak i subota rezervirani za zarazne house ritmove. Ovim potezom Kvatrić je ponovno stavljen na mapu noćnog života u Zagrebu, a to je posebno dobra vijest za sve stanovnike istočnog dijela Zagreba, koji više ne moraju ići do centra po svoju potrebnu dozu dobre zabave.

Uz Jellyfish in Space, koji se nalazi pri kraju Martićeve, tu je još nekoliko sjajnih lokala, poput steampunk bara Mr. Fogg, pizzerije Park i Budweisera. Svi oni zajedno tvore svježu, feel-good atmosferu u toj kultnoj ulici i postaju svojevrsni novi centar metropole. Još jedna važna prednost je i parking, kojeg ovdje ima napretek zahvaljujući javnim garažama.

Jellyfish in Space nastao je po uzoru na svjetske metropole i njihove barove te vrlo vješto spaja svjetsku street food i barsku scenu. Bilo da je riječ o prefinim azijsko-latino-grčkim fusion zalogajima, inovativnim glitter koktelima ili kvalitetnoj glazbenoj podlozi, Jelly s iznimnom lakoćom sve svoje maštovite zamisli provodi u djelo. 

Foto: Jan Humski

Jellyfish in Space (2)
Jellyfish in Space (1)
Jellyfish in Space (7)
Jellyfish in Space (3)
Jellyfish in Space (4)
Jellyfish in Space (6)
Jellyfish in Space (8)
Jellyfish in Space (9)
Jellyfish in Space (10)
Jellyfish in Space (12)
Jellyfish in Space (2) Jellyfish in Space (1) Jellyfish in Space (7) Jellyfish in Space (3) Jellyfish in Space (4) Jellyfish in Space (6) Jellyfish in Space (8) Jellyfish in Space (9) Jellyfish in Space (10) Jellyfish in Space (12)

Pročitajte još...

5 genijalnih koktela od gina – za party kod kuće!

Umjesto masovnih okupljanja, vrijeme je za otvaranje boce jednog od naših najdražih alkoholnih pića i isprobavanje novih koktela - u manjem krugu prijatelja ili u društvu najdraže osobe...

Nova godina, nova ja: 5 brzih i zdravih ideja za doručak – u 5 minuta!

Ne budite lijeni, ne preskačite doručak i izbjegavajte pekare u širokom luku pa se poslije nećete pitati od kuda vam višak kilograma i loša zdravstvena slika!  

David Skoko i Bruno Vokal otkrivaju zašto ne znaju kuhati bez – češnjaka

Ne samo da češnjak koriste u svježem obliku, nego i fermentirani crni češnjak, kiseljene stapke od cvijeta češnjaka, ponekad naprave i neku kremu od konfitiranog češnjaka ili češnjaka kuhanog na pari, čips od češnjaka a njime čak i plaše - vampire

Đir po gradu: 3 restorana u koja trebate svratiti kada ste u Splitu

Mazzgon Food, ARTiČOK, i Kinoteka - svaki od ovih restorana izdvaja se ne samo ponudom, svojevrsnim signature jelima, bogatom ponudom koktela i pića, nego i jedinstvenim ambijentom koji cijelu gastro priču zaokružuje na primamljiv način

Povezano

Sladoledni sendviči: Birajte konfete ili brownie – a možete i obje verzije!

Osim što su izvrsni desert, sendviči sa sladoledom su fantastični za svaku priliku i ukus. Ohlađeno tijesto za kolačiće možete kombinirati s drugim okusima i aromama

Po jutru se dan poznaje: Ovdje se jede provjereno najbolji doručak u Splitu!

Restoran Allora nezaobilazna je splitska kulinarska destinacija, a nudi, među ostalim, raznovrsnu à la carte ponudu doručaka te ćete se naći na slatkim i slanim mukama jer svako jelo mami da ga isprobate

Najpopularniji TikTok recepti u 2021. godini na koje ste možda zaboravili

Naši okusni pupoljci zaslužuju ponovno proživjeti ugodu najpopularnijih TikTok jela - i već nestrpljivo čekamo koja će nam zanimljiva i otkačena jela donjeti 2022. godina!

Bigoš s teletinom i gljivama: Varivo koje godi u svako doba godine, a posebice zimi

Donosimo vam recept za čiju pripremu će biti potrebno oko 25 minuta, a obrok je ukusan i prigodan u bilo koje godišnje doba, a posebice nakon blagdana. Klasici su često pravi evergreen

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime