Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Jellyfish In Space najavljuje novitete u gastro ponudi, otvaranje sendvič bara i suradnje s domaćim food brendovima

U sklopu trenutnog prostora otvara se Jelly Deli, delikatesni sendvič bar koji će nuditi: kroasane sendviče, paninije, steak sendviče, razne wrapove, ciabatte, salate, coffe to go s okusima i razne druge novosti

Popularne zagrebačke gastro oaze omiljena su okupljališta onima koji vole uživati u dobrom zalogaju i ugodnom ambijentu. Iz godine u godinu ponuda istih se povećava, pogotovo kada je riječ o gradu Zagrebu koji se uvrstio među top deset europskih gastro destinacija. Među brojnim mjestima koja se razlikuju ponudom jela, posebno se ističe Jellyfish In Space, food & cocktail bar.



Pokrenut je od strane dvojice prijatelja u želji da gradu Zagrebu ponude nešto novo i lokaciju koja spaja najbolje od barskog i street food svijeta uz pristupačne cijene i ugodno okruženje. Jelovnik se temelji na kombinaciji latino i istočnjačke kuhinje, koja je inspirirala street food ponudu, spojenu sa svježim i sezonskim namirnicama. U želji da prekinu svakodnevnu rutinu stvorena je relaxing atmosfera u kojoj se svaki gost osjeća ugodno i slobodno.

Tri godine uspješnog poslovanja obilježen je veličanstvenom proslavom rođendana na dvije lokacije. U suradnji sa ZET-om, zabava je započela vožnjom glazbenim tramvajem gradom Zagrebom uz tematsku večer raznih izvođača i brojne goste, među kojima su bili i: Anamaria Raič, Lara Vukušić, Brita Bobetić, Ivana Pirizović, Marija Čamber i drugi. Nakon toga, proslava rođendana se nastavila u u prostorijama Jellyfisha, gdje su uzvanici uz obilje dobre atmosfere uživali u ukusnim zalogajima s originalnim potpisom i obilježili uspješno postojanje popularnog zagrebačkog gastro okupljališta.

Andela Kulas
Brita Bobetic
Chaymae_2
Ivana Pirizovic
Marija Niksic
Lara Vukusic
Marija Camber
Andela Kulas Brita Bobetic Chaymae_2 Ivana Pirizovic Marija Niksic Lara Vukusic Marija Camber

Isto mjesto, nova gastronomska iskustva

Povodom 3. rođendana popularnog zagrebačkog mjesta, odlučili su obogatiti svoju ponudu novitetima te tako proširiti svoj asortiman hrane i pića. U sklopu trenutnog prostora otvara se Jelly Deli, delikatesni sendvič bar koji će nuditi: kroasane sendviče, paninije, steak sendviče, razne wrapove, ciabatte, salate, coffe to go s okusima i razne druge novosti. Svake godine podižu kvalitetu namirnica pa osim dugogodišnje suradnje po pitanju čajeva, proširili su suradnju s Harrisa Spice storeom, te dogovorili ekskluzivnu suradnju s pekarnicom Kroštula i Lareto food. S iskustvom iz beogradskog Tora, Miodrag Radulović donio je novosti u segmentu ponude tacosa i burritosa.

Brunch, koji je izuzetno dobro prihvaćen kao koncept, dobit će i jedno novo lice, te ga planiraju promaknuti u termin u kojem se ljudi kvalitetno druže i zabavljaju. Subota će osim špice u centru dobiti još jednu lokaciju u gradu na kojoj se može kvalitetno provesti vrijeme. Tomislav Sulić, suvlasnik i dosadašnji manager Carpe Diem Beacha na otoku Hvaru, u segmentu pića sprema nove koktele kojima će obogatiti zimsku ponudu. U planu je i uvođenje novih kava, čajeva i ostalih toplih napitaka. Sve u svemu, ulazak u četvrtu godinu poslovanja donosi dosta zabave, glazbe i ostalih zanimljivosti  u kojima se može uživati na dobro poznatoj zagrebačkoj adresi Martićeva ulica 71.

Foto: Luka Cerovina 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime