Utorak, 26 ožujka, 2024

Melem za uši i dušu: Bogovićeva jednom mjesečno postaje Coolturna špica

Svirali su Oridano Gypsy Jazz Band, koji vodi Orjen Riđanović te Ante Gelo sa svojim bendom i vokalima Ivom Ajduković i Alenom Đurasom. Prva je ovo Coolturna špica u ovoj godini, ali organizatori se nadaju da će preći u tradicionalno mjesečno druženje subotom u centru grada

Nakon brojnih pohvala za prošlogodišnju Coolturnu špicu, u subotu je ispred zgrade Napretka u Bogovićevoj ulici u Zagrebu održana još jedna prava glazbena poslastica – na kojoj su mnogi opusitli i zabavili uz dobru glazbu i još bolje društvo prijatelja.Svirali su Oridano Gypsy Jazz Band, koji vodi Orjen Riđanović te Ante Gelo sa svojim bendom i vokalima Ivom Ajduković i Alenom Đurasom. Prva je ovo Coolturna špica u ovoj godini, ali organizatori se nadaju da će preći u tradicionalno mjesečno druženje subotom u centru grada.

Podsjetimo, radi se o projektu koji zajedno provode Hrvatsko kulturno društvo Napredak – Napretkov kulturni centar i Udruga za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH, koji svojim iskustvom i desetogodišnjom suradnjom u projektima kulture i nadalje grade mostove prijateljstva i umjetnosti. 

Motiv za pokretanje projekta Coolturna špica je želja da građanima Zagreba u ovom teškom vremenu, kako korona krize tako i posljedica od potresa, daruju birane glazbene programe, jer glazba je ‘zvonka radost i melem za dušu’.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime