Nedjelja, 19 studenoga, 2023

Ne propustite: Under Construction – cvjetna izložba na Cvjetnom trgu

Izložba Under Construction postavljena je do kraja lipnja, a osim na Cvjetnom trgu može se pogledati i u Arena Centru

Uz zvuke uličnih svirača Public Hit Factory i El Chandrita na Cvjetnom trgu u Zagrebu otvorena je izložba Under Construction koja fotografski priča o uličnoj modi pod građevinskim skelama ranjenog Zagreba.Na poziv autorica izložbe, fotografkinja Ane i Slavice Josipović, uzvanici su došli na ‘stylish minglanje’ odjeveni u svoje omiljene kombinacije, a zbog pandemijskog života takva odjeća dugo je čekala u ormaru.

Posebni gosti na otvaranju izložbe

Umjesto lajkanja na Instagramu pred opusom od 15 fotografija okupili su se brojni uzvanici među kojima su bila eminentna modna imena, ali i stilizirani prolaznici koji su najčešći fokus ovih fotografkinja. Poseban gost na izložbi bila je 93-godišnja fotografkinja Slavka Pavić koja je svojim objektivom zabilježila nekoliko zanimljivo odjevenih uzvanika. Među njima se našla i rijetko u javnosti viđena Lada Tedeschi Fiorio koja je rado pozirala ovoj legendarnoj fotografkinji. Ladina majka, Đurđa Tedeschi, koja u domaćoj javnosti nosi titulu ikone stila, jedna je od osoba čija je fotografija prikazana na izložbi Under Construction. Ovaj put na izloženoj fotografiji otkrila je svoju novu ljubav ka argentinskom tangu. Među portretiranim osobama su i liječnik i influencer Natko Beck, nagrađen za komunikatora godine u 2020., arhitektica Petra Sučić Roje, akademski slikari Paulina Jazvić i Davor Dmitrović, legendarna Pipi djevojka i Miss 1982. atraktivna Ana Sasso.

Izložba Under Construction postavljena je do kraja lipnja, a osim na Cvjetnom trgu može se pogledati i u Arena Centru.

Ana Josipovic, Sanja Vladovic, Ana Lokner, Marija Vulic, Slavica Josipovic
Ana Josipovic, Koraljka Mlakar, Maja Kurtenjak, Slavica Josipovic
Ana Sasso
Ana Maria Ricov
Ana Vilenica
Lada FiorioTedeschi i Ana Josipovic
Lada Fiorio Tedeschi i Slavka Pavic
Ankica Dobric
Lidija Lesic
Lukas i Barbara Nola
Lana Puljic
Martina Herak
Slavica Josipovic, Slavka Pavic, Ana Josipovic
Natasa Mihaljcisn
Ana Josipovic, Sanja Vladovic, Ana Lokner, Marija Vulic, Slavica Josipovic Ana Josipovic, Koraljka Mlakar, Maja Kurtenjak, Slavica Josipovic Ana Sasso Ana Maria Ricov Ana Vilenica Lada FiorioTedeschi i Ana Josipovic Lada Fiorio Tedeschi i Slavka Pavic Ankica Dobric Lidija Lesic Lukas i Barbara Nola Lana Puljic Martina Herak Slavica Josipovic, Slavka Pavic, Ana Josipovic Natasa Mihaljcisn

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime