Petak, 19 srpnja, 2024

Poliklinika Rotim se preselila na novu lokaciju, a imaju i jedan od najboljih uređaja u regiji za pregled magnetskom rezonancom

Ovaj MR s umjetnom inteligencijom donosi brojne pogodnosti za pacijente – trudnicama i osobama s povećanom tjelesnom težinom omogućava iznimno kvalitetan pregled, a osobama preboljelima od COVID-a i onima s promjenama na plućima pruža priliku za snimanje pluća

Poliklinika Rotim preselila se na novu lokaciju u Miramarskoj cesti 24, gdje se sada nalazi najmoderniji dijagnostički i rehabilitacijski centar u Zagrebu, opremljen vrhunskim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku i liječenje. Poliklinika Rotim od sada posjeduje i jedan od najboljih uređaja u regiji za pregled magnetskom rezonancom – SIEMENS MAGNET FreeMax s BioMatrix tehnologijom.Ovaj MR s umjetnom inteligencijom donosi brojne pogodnosti za pacijente – trudnicama i osobama s povećanom tjelesnom težinom omogućava iznimno kvalitetan pregled, a osobama preboljelima od COVID-a i onima s promjenama na plućima pruža priliku za snimanje pluća. Sam prostor Poliklinike nastao je prema dizajnu Ante Vrbana koji za svoj rad na ovom projektu osvojio i nagradu na prestižnom natjecanju The European Property Awards.

Otvaranju su prisustvovale brojne poznate osobe

Na svečanom otvorenju uz prof.dr.sc. Krešimir Rotim i ravnateljica poliklinike Cecilija Rotim goste je dočekao stručni liječnički tim Poliklinike prof.dr.sc. Mislav Jelić, doc.dr.sc. Sanja Tomasović, dr. sc. Tomislav Čengić. dr. med., dr. sc. Tomislav Vlahović. dr. med. i drugi.  Otvaranje su uveličali brojni pacijenti i prijatelji Poliklinike: Ivan Čupić, Jakov Gojun, Željko Musa, zatim predsjednik HRS-a Zoran Gobac te izbornik Zlatko Dalić s cijelom upravom HNS-a, Miroslav Ćiro Blažević, Natko Beck, Olja Vori, Aleksandra Dojčinović, Marija i Ivana Husar, Sandi Cenov, Toni Cetinski, Lana Klingor, Mario Valentić i brojni drugi.

Profesor Krešimir Rotim najavio je otvaranje još četiri poliklinike diljem Hrvatske, a ravnateljica Cecilija Rotim je za buduće projekte i poliklinike najavila jednaku razinu vrhunske opremljenosti, individualnog pristupa klijentima i pomoć pri rješavanju zdravstvenih problema, jer je “Život bez boli” upravo slogan ove poliklinike.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime