Nedjelja, 11 veljače, 2024

Zagreb dobio estetsku polikliniku poput onih u svjetskim metropolama

Poliklinika Milojević, je sinonim za ljepotu, a sada to na adekvatan način prati i prostor koji svojom estetikom doista oduzima dah

U sklopu novoobnovljenog Kaptol centra smjestila se beauty oaza koja može konkurirati najljepšim svjetskim klinikama – Polikliniku Milojević koja odiše elegancijom i ljepotom. Osim predivnog interijera, u poliklinici će vas dočekati znanje i iskustvo vrhunskih liječnika i medicinskih sestara, uz najmodernija dostignuća tehnologije u svijetu ljepote.                                                                                                                                                        Dr. Nikola Milojević, liječnik koji donosi svjetske trendove na tržište regije, istinski zaljubljenik u estetsku medicinu i pionir navedene grane medicine na ovim prostorima, ali i šire, otvorio je vrata svoje nove poliklinike. Ideja bila stvoriti ekskluzivni i jedinstven prostor, koji će na najbolji način prezentirati duh poliklinike i dr. Milojevića.Poliklinika Milojević je sinonim za ljepotu, a sada to na adekvatan način prati i prostor koji svojom estetikom doista oduzima dah. Od divnih boja, materijala, osam vrhunski opremljenih tretmanskih soba, vrlo zanimljivih umjetnina i pomno odabranog dizajnerskog namještaja, pa do posebno osmišljene opuštajuće glazbe, već i sam ulazak u prostor  doživljaj je za sebe. Koncept i uređenje prostora ove impresivne poliklinike koja se prostire na 326 m2 potpisuje arhitektica Andrea Hržić Šesnić iz Arhitektonskog ateliera Hržić.

Ekskluzivnost prostora stvara osjećaj ugode

“Želju da to postigne ostvarili smo prostornom organizacijom, organskim formama  i odabirom materijala kojima se postiže ugoda prije svega, zadovoljavajući sve medicinske kriterije”, otkrila nam je arhitektica.

Ekskluzivnost prostora s obzirom na specifičnu djelatnost postiže se i svim unikatnim elementima opremanja prostora kroz ugradbeni namještaj, signalizaciju komunikacijskih hodnika i umjetnine na zidovima koje se pojavljuju u svim prostorima poliklinike.

Umjetnine su specijalno su dizajnirane upravo za ovaj prostor, a na apstraktan način ilustriraju pojedine segmente djelatnosti poliklinike kroz ideju dizajnera iz studija Šesnić & Turković , realizaciju akademskih umjetnika Matije Plavčića i Vjerana Palijana, u suradnji s arhitektima.

Glavni motiv uvijek je koža, koju kroz apstrakne oblike tretiranja raznih materijala provlače se kao zajednički element i iz naboranog, ispucalog, opuštenog i nepravilnog elementa kroz kontrastnu tamnu liniju (koja simbolizira neki vid tretmana kojim se poliklinika bavi) pretvara u umireni, pravilniji, ravni, glatki element.

Glavni znak Poliklinike Milojević također je nastao u suradnji s jednim od naših najvećih umjetnika u staklu Jeronimom Tišljarom.

U sklopu nove Poliklike nalazi se i Concept store

U sklopu nove poliklinike, nalazi se i ekskluzivni concept store, a moguće je kupiti dermokozmetiku najboljih svjetskih brendova, kao što su Biologique Recherche, Omorovicza, Jane Iredale, ZO Skin Health by Zein Obagi, La mer, 111SKIN i Augustinus Bader.

Prvi put u Hrvatskoj vrhunski dermokozmetički brendovi koristit će se i prilikom izvođenja tretmana – naime, Poliklinika Milojević nudi posebno osmišljene i individualizirane tretmane vrhunskom dermokozmetikom, koji će izvoditi posebno educirano stručno osoblje, a klijentu će se predstaviti i kozmetika kao nadopuna drugim tretmanima. 

Revolucionarni laseri prvi put u Hrvatskoj

Kako je Poliklinika Milojević poznata kao predvodnik u trendovima estetske medicine, jedna od usluga, prvi put dostupnih u Hrvatskoj, odsad je i posebna nova tehnologija za uklanjanje tetovaža svih boja, hiperpigmentacija i frakcijski laser te carbon peel, tj. Holywood peel. Naime, od sad vas u Poliklinici Milojević očekuje i novi, revolucionarni  Lumenis PiQo4 Laser koji koristi lasersku energiju na različitim valnim dužinama, a koje električnu energiju pretvaraju u svjetlosnu u piko sekundi. Laser gađa pigment nakon kojeg se on raprši i tijelo ga razgrađuje.

Poliklinika Milojević ljestvicu je postavila visoko, a stalno educiranje, praćenje svjetskih trendova, ljubav stručnog osoblja prema svom poslu, i iznad svega vizija dr. Milojevića, koji samo najbolje smatra dovoljno dobrim, jamstvo su da će tim poliklinike nastaviti kao i do sad, ne samo u korak s trendom, nego uvijek jedan korak ispred.

Autori fotografija: Bosnić + Dorotić

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime