Četvrtak, 28 ožujka, 2024

RougeMarin City: Restoran s potpuno novim konceptom, dosad neviđenim u Hrvatskoj

Dosta vam je uvijek istih menija i želite nešto novo? RougeMarin City nudi novi koncept koji vas sigurno neće razočarati!

Ako očekujete hranu i atmosferu na koju ste navikli, onda nemojte doći u RougeMarin City. Ovdje vas, naime, očekuje nešto potpuno drugačije, novi streetfood koncept inspiriran berlinskom i amsterdamskom scenom, dosad neviđen u Zagrebu i Hrvatskoj – istaknuo je sinoć poznati hrvatski chef Marin Medak na otvaranju novouređenog RougeMarin Cityja.U Petrinjskoj ulici u Zagrebu okupio se veliki broj poznatih lica koja nisu krila oduševljenje novim konceptom, među kojima su bili Zoran Šprajc, Ivan Vukušić, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić iz modnog dvojca Elfs, Vinko i Sanela Filipić, Nevena Rendeli, glumica Kristina Krepela s dečkom Marinom Miletićem, stlistica Iva Gradišer, doc.dr.sc. Liljana Hlupić, chef Radovan Marčić, influencerice Lucija Lugomer, Maša Ziber, Brita Bobetić, Lara Vukušić, Andrea Fabrić, Antea Valenta…, a za odličnu glazbu bio je zadužen saksofonist Jakša Jordes.

Spaja se hrana, piće i dobra zabava

Dobro poznati koncept, s prepoznatljivim burgerima i brojnim jelima, na ovom mjestu odlazi u prošlost, a zamjenjuje ga nešto potpuno novo – novi RougeMarin City bit će, naime, mjesto gdje se spaja hrana, piće i dobra zabava. Osim toga, ambijent je potpuno drugačiji, a autor impozantnih slika na zidu je Miro Modul Petković.

“Ponovno mičemo granice te mijenjamo koncept ugostiteljstva u njegovim temeljnim postavkama. Prvi smo prije 11 godina donijeli streetfood koncept u Hrvatsku, s danas svima omiljenim burgerima, a sad je vrijeme da našim gostima ponudimo nešto novo – dosad neviđeni koncept ne samo u Zagrebu, nego i u Hrvatskoj. Ovo je nešto potpuno drugačije od onoga po čemu smo dosad bili prepoznatljivi i što naši gosti očekuju kad dođu u naše restorane: kroz jedan medij kao što je pita kruh (tj. lepinja, odnosno somun) nudimo jela različitih zemalja, od Vijetnama preko Europe do Alžira i Maroka” – dodaje chef Marin Medak ističući da će hrana biti cjenovno prihvatljiva, ali originalna.

Jedinstveno mjesto za gastronomski užitak

Nije samo hrana originalna, nego i ponuda pića, posebice koktela koji će se tijekom večernjih sati nuditi gostima za degustaciju.

„Želimo da ovo bude mjesto odlične zabave, opuštena atmosfera uz glasnu glazbu. Svima nam je nakon pandemije dosta negativnih vijesti i želimo se opustiti i dobro zabaviti uz dobru energiju, a upravo to pronaći će svi koji dođu kod nas u Petrinjsku. Barmeni će svaki dan kreirati nove koktele koje će nuditi gostima kako bismo od njih dobili povratnu informaciju što im se najviše sviđa“, zaključuje Marin, dok njegovi gosti ne kriju zadovoljstvo što Zagreb napokon ima novo jedinstveno mjesto za gastronomski užitak i dobru zabavu.

Andrea Fabrić i prijatelj

Andrea Fabrić i prijatelj

Ivan Vukušić

Ivan Vukušić

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica

Antea Valenta i Lara Vukušić

Antea Valenta i Lara Vukušić

Zoran Šprajc

Zoran Šprajc

Jana Škrgulja

Jana Škrgulja

Kristina Krepela i Marin Miletić

Kristina Krepela i Marin Miletić

BHM_0193
BHM_0213
Lucija Bilandžić i Mato Matić

Lucija Bilandžić i Mato Matić

Marin Medak i Zoran Šprajc

Marin Medak i Zoran Šprajc

BHM_0020
Jakša Jordes i Dear Leader Joe

Jakša Jordes

Iva Gradišer

Iva Gradišer

Željka Klemenčić

Željka Klemenčić

Lucija Lugomer

Lucija Lugomer

Nevena Rendeli Vejzović

Nevena Rendeli Vejzović

doc.dr.sc. Liljana Hlupić i prijateljica

doc.dr.sc. Liljana Hlupić i prijateljica

BHM_0123
Martina Matušin

Martina Matušin

Radovan Marčić

Radovan Marčić

BHM_0292
BHM_0350
BHM_0152
Brita Bobetić

Brita Bobetić

Ana Brdarić Boljat

Ana Brdarić Boljat

BHM_0335
Vinko i Sanela Filipić

Vinko i Sanela Filipić

BHM_0128
BHM_0204
BHM_0284
BHM_0235
BHM_0360
BHM_0175
BHM_0138
BHM_0195
Maša Zibar i Luka Cerovina

Maša Zibar i Luka Cerovina

BHM_0210
BHM_0338
Andrea Fabrić i prijatelj Ivan Vukušić Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić Antea Valenta i Lara Vukušić Zoran Šprajc Jana Škrgulja Kristina Krepela i Marin Miletić BHM_0193 BHM_0213 Lucija Bilandžić i Mato Matić Marin Medak i Zoran Šprajc BHM_0020 Jakša Jordes i Dear Leader Joe Iva Gradišer Željka Klemenčić Lucija Lugomer Nevena Rendeli Vejzović doc.dr.sc. Liljana Hlupić i prijateljica BHM_0123 Martina Matušin Radovan Marčić BHM_0292 BHM_0350 BHM_0152 Brita Bobetić Ana Brdarić Boljat BHM_0335 Vinko i Sanela Filipić BHM_0128 BHM_0204 BHM_0284 BHM_0235 BHM_0360 BHM_0175 BHM_0138 BHM_0195 Maša Zibar i Luka Cerovina BHM_0210 BHM_0338

„Uvijek je na otvorenju sve super, pitanje je što će biti sutra. Ja vjerujem da ova kombinacija koju je Marin složio da ima potencijala da živi sutra i preksutra. Marin zna! On ima kvalitetnu ponudu, dobar servis, prekrasne ljude, tako da ovo će sigurno živjeti nekoliko godina“, ističe Zoran Šprajc, dok je njegov kolega Ivan Vukušić oduševljen ambijentom: „Veoma zadovoljan, a još više iznenađen! Nije mi tipičan, zato mi se i sviđa. Nije jednodimenzionalan, ima varijanta grafita, žarkih boja te drvo koje obožavam; stoga mi to dobar ‘sudar’ svega. Priča ima dobru širinu te bogatu ponudu. To i je smisao svega s obzirom na to da se napokon možemo družiti u normalnim uvjetima te uživati u fantastičnoj gastro ponudi i glazbi.“

„Smatram da je Marin Medak poznat kao ‘šef vizionar’ u smislu dovođenja mnogih trendova u gradu te sam siguran da će koncept koji je postavio biti uspješan. Sam ambijent i energija prostora govori nam da smo dobili nešto novo i svjetski. Kada je Marin u pitanju, nedostataka sigurno nema i veselim se svakom dolasku!“ nadovezao se Vinko Filipić.

Fotografije potpisuje Bojan Haron Markičević

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime