Utorak, 26 ožujka, 2024

Sandro Live u RougeMarinu srijedom – savršen spoj vrhunske gastronomije i domaće glazbe  

Želite negdje izaći i dobro se zabaviti? RougeMarin nudi novi koncept live glazbe srijedom koji vas sigurno neće razočarati!

Nakon niza uspješnih projekata, poznati hrvatski chef Marin Medak osvježio je učmali noćni život Zagreba – novim konceptom srijedom koji spaja gastronomiju i domaću urbanu glazbu. Tako od ovog tjedna Zagrepčani i gosti mogu svake srijede u RougeMarinu, na dobroj poznatoj adresi Folnegovićeva 10, uživati u live glazbi splitskoga glazbenika Sandra Majstrovića, kojeg obožavaju ljubitelji dobrog provoda Želimo da RougeMarin slijedi svoj prepoznatljiv imidž urbanog mjesta za izlazak uz odličnu hranu, u kojem atmosfera nije pretenciozna. Live večeri sa Sandrom Majstorovićem samo su jedno u nizu iznenađenja koje pripremamo za naše goste. Ova večer zamišljena je tako da to bude odličan izlazak sa živom glazbom koji ne traje do sitnih noćnih sati nego završava oko ponoć, 1 sat najkasnije, kako bismo se sjajno proveli, a opet sljedeći dan mogli normalno funkcionirati na poslu i u svakodnevnim obavezama“, ističe Marin Medak, koji za goste RougeMarina priprema i brojna iznenađenja za nepce.

„Već smo izbacili jedan dio menija, a i dalje se razvijamo naš neformalni gastronomski doživljaj u sklopu kojega se nudi hrana koja se može dijeliti za stolom te gosti mogu cijelu večer postupno uživati u zalogajima. Želimo slijediti ono što smo i dosad radili – svjetsku razinu kuhanja i barmenstva koja podrazumijeva da s lokalnim namirnicama postignemo efekt koji je uvijek bio uspješan: da iz nečega što je nama općepoznato stvorimo neki drugi proizvod koji ljudi još nisu probali“, dodaje chef, otkrivajući da uskoro u RougeMarinu možemo očekivati i nove osmišljene večeri za različite gastronomske i glazbene ukuse.

Atmosfera je bila na vrhuncu

A da je ponovno pogodio koncept, pokazalo se u srijedu kada je Sandro Majstrović sa svojim bendom atmosferu doveo do usijanja te se u RougeMarinu nakon ukusne večeri plesalo bez prestanka.
 
„Moji live nastupi u restoranima su već prepoznatljivi i dokazani, ali svaki ambijent je priča za sebe i prema atmosferi ove srijede u RougeMarinu, mislim da nas očekuje puno odlične zabave i druženja“, istaknuo je Sandro, čiji repertoar dobro znaju zagrebački trendseteri koji vole urbanu domaću glazbu.

U srijedu su RougeMarinu, između ostalih, uživali TV voditelji Joško Lokas i Barbara Kolar, modni dizajner Aleksandar Šekuljica, poduzetnica i osnivačica portala Journal Iva Radić, estetski liječnici Nikola Milojević i doc.dr.sc. Ljiljana Hlupić, stilistica Iva Gradišer, Jelena Orešković, Martina Matušin, Kristina Radić i brojni drugi.

Iva Radić

Iva Radić

Medak i Majstorović

Marin Medak i Sandro Majstorović

Iva Gradišer i Aleksandar Šekuljica

Iva Gradišer i Aleksandar Šekuljica

Sandro Majstorović
Nikša Sviličić, Martina Mak, Brbara Kolar, Joško Lokas

Nikša Sviličić, Martina Mak, Brbara Kolar, Joško Lokas

Nikola Milojević

Nikola Milojević

Martina Matušin

Martina Matušin

RougeMarin ekipa

RougeMarin ekipa

Atmosfera
Sandro
DavorGrgin, JelenaOreškovićitd.
Jana Škrgulja

Jana Škrgulja

IMG-20230219-WA0011

Miroslava Jaramaz i Dragana Jaramaz

IMG-20230219-WA0012

Nikolina Borčić i Ivona Čulo

IMG-20230219-WA0010

RougeMarin ekipa

Iva Radić Medak i Majstorović Iva Gradišer i Aleksandar Šekuljica Sandro Majstorović Nikša Sviličić, Martina Mak, Brbara Kolar, Joško Lokas Nikola Milojević Martina Matušin RougeMarin ekipa Atmosfera Sandro DavorGrgin, JelenaOreškovićitd. Jana Škrgulja IMG-20230219-WA0011 IMG-20230219-WA0012 IMG-20230219-WA0010
 
Fotografije potpisuje:  Bojan Haron
Rezervacije za Sandro live srijedom u RougeMarinu su moguće na broj –  01 6187 776. 
 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime