Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Uz brojne poznate osobe Optika Njego otvorila prvu poslovnicu u Zagrebu

Optika Njego s čak 32 godine tradicije i iskustva konkurira na tržištu kao 'optika s najzanimljivijom ponudom u Hrvatskoj'

U društvu Nataše Janjić, Lucije Lugomer, Anite Dujić, Ivane Čuljak, Iris Cekuš, Lune Valas te brojnih drugih ljubitelja sunčanih i dioptrijskih naočala održano je svečano VIP otvorenje prve zagrebačke poslovnice Optike Njego. Novi slogan i kampanja pod nazivom Otkrij svoj #NJEGOstyle okreće se upravo svim dobnim skupinama i stilovima, jer ponuda brendova i okvira pomno je odabrana kako bi istaknula vašu osobnost.Optika Njego s čak 32 godine tradicije i iskustva konkurira na tržištu kao “optika s najzanimljivijom ponudom u Hrvatskoj”, a prilikom otvorenja prve poslovnice u Zagrebu premijerno su predstavljene nove kolekcije brojnih renomiranih brendova. Vrhunska suvremena oprema i kvalitetna usluga omogućuje da brzo i jednostavno obavite sve na jednom mjestu – od izbora dioptrijskih okvira, provjere vida do izrade naočala. U sklopu nove poslovnice, Njego stručnjaci nude besplatnu provjeru dioptrije i odgovorit će na sva vaša pitanja o zdravlju očiju, a uz moderan ambijent možete otkriti najbolju ponudu naočala na jednom mjestu. Daleki je put prošla obiteljska tvrtka koja je od optike na makarskoj Rivi došla do Zagreba.

Pažnja se pridaje svakom detalju

Direktor Ivan Glučina tom prigodom istaknuo je „Više od 30 godina truda, rada, učenja, ulaganja se isplatilo i s ponosom možemo reći da naše poslovanje raste. Kvaliteta i stručnost naša su pokretačka snaga kojom osvajamo kupce, ali i razlog zbog kojeg nam se uvijek vraćaju. Upravo poučeni pozitivnim reakcijama, ali i pojavom potrebe za našim uslugama i proizvodima, odlučili smo ove godine otvoriti poslovnicu u samom srcu Trešnjevke, koja se svojom pozicijom i sadržajem nametnula kao idealan odabir“. Uz to, naglasio je kako sa svojim timom pridaje pažnju svakom detalju – od odabira svjetskih brendova kojima diktiraju modni trendovi u Hrvatskoj, do pomno odabranih ambasadora za koje vjeruje kako ih svojim stilom i utjecajem vjerno prezentiraju u javnosti.

Tako su svojom prisutnošću otvorenje nove poslovnice uljepšali brojni poznati i influencerice koje su već pronašle favorite sunčanih naočala i dioptrijskih okvira iz najnovijih kolekcija brendova poput Dita, Valentino, Akoni, Balmain, Masunaga, Cutler&Gross, Oliver People, Mykita, Linda Farrow, Fendi, Loewe, Celine, Kuboraum, Gamine, Cartier te mnogi drugi. Poslovnica u Zagrebu otvorena je sa željom kako bi i stanovnici Zagreba uživali u bogatoj ponudi limitiranih i ekskluzivnih dioptrijskih okvira i sunčanih naočala, kao i kvalitetnoj te besprijekornoj usluzi kontrole vida, pregleda za kontaktne leće, kontrole vida za djecu te mjerenja očnog tlaka.

Osim u novootvorenoj poslovnici u Selskoj ulici 90b, modele naočala koji Optiku Njego čine jedinstvenom i drugačijom od ostalih – možete pronaći i u Makarskoj na čak dvije lokacije, dok oni koji više preferiraju online kupnju, nove dioptrijske okvire ili sunčane naočale mogu naručiti putem web stranice.  Za više informacija možete posjetiti društvene mreže Instagram I Facebook.  

Foto: PR

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime