Subota, 23 ožujka, 2024

Istražili smo – ovo su najuzbudljiviji adrenalinski parkovi u Hrvatskoj!

Ovi adrenalinski parkovi nude aktivnosti prilagođene svim uzrastima, od djece do odraslih, ali i u zavisnosti od stupnja hrabrosti, iako vjerujemo da ćete unutar ovih parkova probiti sve svoje granice i pobijediti strahove

Za sve one kojima na spomen visine srce zaigra od uzbuđenja, za male, ali i velike avanturiste koji žele stvoriti posebne uspomene i provesti dan ili više dana uživajući u čarima penjanja, skakanja, lude vožnje ili igre ‘rata’ ove su lokacije savršen izbor.Ako ne volite lješkariti na plaži, ljetni godišnji odmor je kao stvoren da se upustite u posebnu avanturističku akciju i provedete nezaboravan dan u jednom od adrenalinskih parkova Hrvatske.

Isprobajte aktivnosti koje do sada niste, upustite se u akcije samo za najhrabrije ili za one malo manje hrabre – bilo da idete s obitelji ili prijateljima, za svakoga će se pronaći nešto. Ovi adrenalinski parkovi nude aktivnosti prilagođene svim uzrastima, od djece do odraslih, ali i u zavisnosti od stupnja hrabrosti, iako vjerujemo da ćete unutar ovih parkova probiti sve svoje granice i pobijediti strahove.

Adrenalinski park Kringa

Adrenalinski park Kringa smjestio se u samo srce Istre, u mjestu Kmačići u općini Tinjan, na cesti koja iz Kringe vodi do Svetog Lovreča. Na površini od 19.000 m2 nudi jako puno adrenalinskih atrakcija koje će zadovoljiti sve uzraste i želje. Park nudi malu stazu smještenu na 1,5 do 2 metra visine te veliku stazu na 5 do 6 metara visine na kojoj možete pokazati svoje sposobnosti. Također nudi čak četiri zip line staze, stazu za vožnju quadova i divovsku ljuljačku. U moru aktivnosti, uživat ćete te napuniti svoje avanturističke baterije.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Adrenalin park Kringa (@adrenalinpark_kringa)

Adrenalinski park Duboka

Adrenalinski park Duboka nalazi se u istoimenom kamp odmorištu Duboka u dolini potoka Dubočanka u mjestu Velika te je dio Parka prirode Duboka. Idealna je destinacija za sve željne adrenalinske zabave. Ovaj adrenalinski park prostire se na površini od oko 4000 m2 na dva poligona s različitim spravama koje se uglavnom nalaze između stabala. Prilagođen je svim uzrastima, pa tako djeca mogu uživati u devet elemenata, a odrasli svoje sposobnosti mogu pokazati na dvanaest elemenata poligona. Posebno se izdvaja zip line kojim se usude spustiti samo najhrabriji.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Park prirode Papuk (@park_prirode_papuk)

 Glavani park

Glavani park osnovala su dvojica prijatelja, Nevenko Bulić i Nigel Simpson, te ga gotovo cijelog napravili vlastitim rukama, a nalazi se u istoimenom mjestu Glavani u Istri. Osnovni dio parka čine tri staze, žuta staza na 2 metra visine, plava staza na 6 metara visine te crna staza na 10 metara visine. Na kraju plave i crne staze čekat će vas 113 metara duga zip linija kojom se vraćate na tlo i završavate svoju adrenalinsku rutu.

Osim toga, ovaj park nudi i jedinstvenu 11 metara visoku ljuljačku u koju stanu tri osobe i na kojoj je nezaboravno iskustvo zajamčeno. No, ni to nije sve, možda najviše adrenalina dobit ćete na visećem mostu s monociklom iznad kojeg se proteže 120 metarska zip linija. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Glavani Park (@glavanipark)

Adrenalin park Ogi

Adrenalin park Ogi nalazi se u neposrednoj blizini turističkog centra Marko u blizini Plitvičkih jezera. Ovaj avanturistički park nudi mogućnost zabave za cijelu obitelj i sve uzraste uz zaista puno aktivnosti. Pa tako možete iskušati svoju ravnotežu i snagu na roping poligonu, voziti quadove, spustiti se niz zip line, ali i zaigrati paintball ili gađati mete lukom i strijelom, Tomahawk sjekirama, zračnim puškama s optikama ili Airsoft puškama. Osim toga uživati možete u divovskoj ljuljački visokoj čak 12 metara, individualno ili u paru ili voziti bicikl uzbudljivom planinskom stazom.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Adrenalin Park Ogi (@adrenalinparkogi)

Naslovna fotografija @adrenalinparkogi

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime