Utorak, 26 ožujka, 2024

Inspiracija za proljetnu manikuru: Hit boje koje ćemo nositi ovog proljeća

Ovog proljeća na noktima prevladavaju ludi dizajni, šarene boje i različiti oblici te se najavljuje kraj “clean girl” estetike i minimalizma. Pustite mašti na volju i poigrajte se s bojama u salonu te isprobajte boje koje možda nikada ne biste nosili. Odlazak na manikuru svaki mjesec vjerojatno je dan koji mnogo žena s nestrpljenjem iščekuju […]

Ovog proljeća na noktima prevladavaju ludi dizajni, šarene boje i različiti oblici te se najavljuje kraj “clean girl” estetike i minimalizma. Pustite mašti na volju i poigrajte se s bojama u salonu te isprobajte boje koje možda nikada ne biste nosili.Odlazak na manikuru svaki mjesec vjerojatno je dan koji mnogo žena s nestrpljenjem iščekuju kako bi se opustile na tih dva sata koliko sam tretman traje. Osim što je opuštajući nekada odlazak na nokte zna zadati muke jer treba izabrati savršenu manikuru za sljedeći mjesec. Često kao inspiracija posluže aktualni trendovi pa su tako dugo u trendu bili chrome nokti koje je proslavila Hailey Biber. Ovog proljeća došlo je vrijeme za promjenu koja će biti u znaku široke palete boja i zanimljivih nail arta koji će oduzimati dah. 

1/ 3D nail art

Mogli bismo reći da je chrome manikura dobila nasljednika. Ovog proljeća chrome trend podiže se na drugu razinu uz 3D nail art. Efekt se postiže uz uporabu gela te se kreira željeni dizajn kao što su mašnice, srca i ostale dizajne. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Melanie Graves (@overglowedit)

2/ Crvene nijanse

Boja nije rezervirana samo za blagdane i novogodišnje proslave jer ipak je riječ o klasičnoj, bezvremenskoj boji koja je stvorena za svaku priliku. Eksperimentirajte s nijansama, a da biste ih prilagodili godišnjem dobu izaberite neku svijetliju kričavu nijansu crvene. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Georgia Rae (@raelondonnails)

3/ Balletcore

Iako većinom prevladavaju šarene boje i zanimljivi nail art za sve one koji nisu spremni dati priliku neobičnim manikurama, neka ostanu vjerni minimalizmu. Nakon izlaska filma Baribe koji je zaludio cijeli svijet, ali i donio nove trendove, opsesija ružičastom bojom ovog proljeća ne prestaje. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Melanie Graves (@overglowedit)

Naslovna fotografija: Pexels 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime