Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Manikura kojoj neće odoljeti: Ovo Valentinovo zavedite ga rukama

Ako tražite inspiraciju za manikuru prije odlaska u salon povodom Valentinova, došli ste na pravo mjesto

Valentinovo nam se bliži, a za sve koji žele svoju manikuru prilagoditi tom prazniku, pronašli smo nekoliko nail arta koji vam mogu poslužiti kao inspiracija!Ako ste mislili da nakon božićnih blagdana više nećemo gledati crvene manikure, prevarili ste se. Crvena je ipak boja koja je klasična tijekom cijele godine, a pogotovo u veljači koja je mjesec ljubavi. Glavni simboli Valentinova koji nam uvijek mogu poslužiti kao inspiracija za nail art su srca ili mašnice, ali ako niste ljubitelj klasičnih manikura, uvijek postoje i druge opcije. 

Crvena boja se može uklopiti na više načina u manikuru, a ovo su neke manikure koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za praznik pred nama!

1/ Crveni french

French manikura je uvijek popularna jer ipak je riječ o klasičnoj manikuri s kojom ne možete pogriješiti, ali s dodatkom crvene boje izgledati će još bolje. Idealna je kombinacija za sve koji ne vole upečatljive i jake crvene nijanse, a istovremeno elegantna. 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ella. (@ellanails_zagreb)

2/ Motivi srca

Ako nemate inspiracije onda slobodno igrajte na sigurno. S motivima srca nećete pogriješiti, a možete se poigrati dizajnom. Možete ih kombinirati sa običnim crvenim lakom pa ćete tako malo oživjeti naizgled dosadnu manikuru.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Georgia Rae (@raelondonnails)

3/ Mašne

Trend mašni još nije gotov, a možete ga iskoristiti i za inspiraciju za Valentinovo. Poigrajte se s bojama mašni, a kao bazu stavite nude lak kako bi one došle do izražaja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by 🅼🅸🅻🅻🅸 🅼🅰🅲 (@by_millimac)

4/ Klasična ružičasta

Nije samo crvena boja koja nas asocira na veljaču i romantiku. Ako ne volite crvene nijanse, odvažite se na ružičaste nijanse. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ella. (@ellanails_zagreb)

5/ Biseri i cirkoni

Ako niste jedan od onih koji će se odvažiti na nail art nego rađe birate jednostavne i elegantne manikure koje idu uz sve, inspirirajte se biserima i cirkonima. Ova manikura nije nimalo zahtjevna, a završni rezultat biti će savršen!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Pink Rabbits (@pink__rabbits)

 

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime