Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Otkrili smo tajnu frizure o kojoj se pričalo danima nakon Grammyja

Inspiracija koja je vodila Anna Cofone prilikom oblikovanja frizure za Lanu Del Ray za dodjelu nagrada Grammy bila je harmoničan spoj nostalgične elegancije i suvremene gotičke privlačnosti

Na početku godine, Authentic Beauty Concept obogatio je svoj tim dodavanjem jednog novog lica. Anna Cofone, koja ima više od dva desetljeća iskustva u modnoj industriji kao dinamična i utjecajna figura u svijetu frizura i mode, postala je globalna kreativna zagovornica za Authentic Beauty Concept.Anna, poznata po svom profesionalizmu i popularna među javnim osobama, već neko vrijeme surađuje s američkom pjevačicom i kantautoricom Lanom Del Rey. Njezina vještina došla je do izražaja na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy, gdje je Lana osvojila srca publike ne samo svojim talentom i izvanrednim odjevnim kombinacijama, već i frizurom koja je privukla pažnju mnogih.

Anna Cofone je kroz tu frizuru uspjela oživjeti duh starog Hollywooda, dodavajući joj suvremen i moderan dodir. Za postizanje tog glamuroznog izgleda i zavidnog volumena koristila je proizvode Authentic Beauty Concept, uključujući Airy Texture Spray i Nude Powder Spray, ključne proizvode koji su odgovorni za nevjerojatan volumen kose koji je ponovno u središtu pažnje.

Umjetnička suradnja za besprijekornu frizuru na dodjeli nagrada Grammy

Anna Cofone nije prvi put surađivala s Lanom Del Ray. Prije ovoga, surađivale su na kreiranju cjelokupnog izgleda za naslovnicu Laninog novog albuma. S obzirom na to da je ta frizura oduševila sve koji su s nestrpljenjem čekali izlazak albuma, nije iznenađujuće da su se dvije umjetnice odlučile na daljnju suradnju za tako važan događaj.

Inspiracija koja je vodila Anna Cofone prilikom oblikovanja frizure za Lanu Del Rey za dodjelu nagrada Grammy bila je harmoničan spoj nostalgične elegancije i suvremene gotičke privlačnosti. Inspirirana stilom ikona starog Hollywooda poput Sharon Tate i Brigitte Bardot, njezin cilj bio je stvoriti besprijekornu ljepotu koju karakteriziraju nježni valovi i impresivan volumen kose, uz pramenove koji laskaju licu i ističu oči. Takve frizure jasno pokazuju da uz proizvode Authentic Beauty Concept i pravi talent, moguće je postići izvanredne rezultate.

 

Foto Lana Del Rey (red carpet): Gilbert Flores

Foto Lana Del Rey (i Taylor Swift): Kevin Mazur

Foto proizvodi: Promo

 
 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime