Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Pronašli smo parfeme koji se savršeno uklapaju u ‘strawberry girl’ trend

Kako to uvijek i u svemu biva, trend možemo podignuti na 'razinu više' i voditi se njime i kada je riječ o parfemima. Pronašli smo parfeme s notom jagode koji se savršeno uklapaju u 'strawberry girl' trend jer zašto ne; jagode obožavamo u svakom obliku

Sigurno ste krajem prošle godine čuli za ‘strawberry girl’ trend? Ako niste upoznati, to je trend koji naglašava rumenilo u tonovima bobičastog voća, kožu s blagim sjajem te diskretne nijanse usana u voćnim tonovima. No, osim što donosi dozu glamura, ovaj trend prožet je opsesijom slatkim i voćnim motivima, naginjući ružičasto-crvenoj paleti boja.Kako to uvijek i u svemu biva, trend možemo podignuti na ‘razinu više’ i voditi se njime i kada je riječ o parfemima. Pronašli smo parfeme s notom jagode koji se savršeno uklapaju u ‘strawberry girl’ trend jer zašto ne; jagode obožavamo u svakom obliku!

S olfaktornog aspekta, jagode su voćne, svježe i općenito slatkog profila. Kada se koristi u parfemima, ova sočna bobica dodaje razigranu notu koja je mladenačka i zabavna. Osim što je prirodno osvježavajuća i duboko ženstvena, aroma jagode nosi i prizvuk nostalgičnih emocija, budeći sjećanja na bezbrižne trenutke toplih mjeseci.

Strawberry Letter

Osvježavajući i raskošni voćni parfem, Strawberry Letter, očarava sofisticiranim šarmom svoje mirisne kompozicije. Sa svojom sanjivom kombinacijom neočekivanih nota, ova mirisna poslastica postaje simbol elegancije i ekskluzivnosti. U parfemu ćete osjetiti spoj nota nektara šljive, cvjetova crvenog maka, cvijeta jabuke, mahune Tonke i (naravno) svježe jagode. Iako se ovaj proizvod nedavno rasprodao u roku od 24 sata od prvog lansiranja, trebao bi uskoro biti ponovno na zalihama (i obećavamo da se isplati čekati).

Phlur, 92 EUR

Coach Love

Coach Love predstavlja utjelovljenje romantike, sa svojom raskošnom kombinacijom nota koje bude osjećaje ljubavi i strasti. Ova neodoljiva mirisna kompozicija otkriva baršunaste latice crvene ruže koje miluju osjetila svojom senzualnošću. Sok šumskih jagoda i ultra-glatke cedrovine ovom parfemu daju dubinu. Još uvijek je dostupan na zalihama. 

Ulta Beauty, 103 EUR

Strawberry

Strawberry brenda Malin+Goetz donosi realističan, no neočekivan doživljaj voćne arome, vodeći vaša osjetila u zemljani vrt gdje divlje jagode sazrijevaju. Ovaj jedinstveni parfem obogaćen je notama ružičastog papra, bergamota, latice jasmina i toplih arome mošusa koje mu daju kompleksnost i dubinu.

Malin + Goetz, 89,95 EUR

Amazing Grace

Nova, intenzivnija verzija kultnog parfema koji ju je prethodio, Amazing Grace Intense, ističe se smjelijim notama tamnih bobičastih voća, apsoluta ruže te mošusa koji stvara zamamni omotač poput oblaka.

Ulta Beauty, 72,53 EUR

Fruity Neroli

Voćni Neroli je inspiriran prepoznatljivom parfemskom vodom Armani My Way, koja odiše notama nerolija, crnog ribizla, jagode, bijelog cvijeća te umirujućeg mošusa od vanilije.

Dossier, 26,62 EUR

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime