Srijeda, 3 srpnja, 2024

Pronašli smo salon koji ima više od 83 specijalizirana tretmana njege vlasišta!

Val nostalgije zapljusnuo je i svijet stiliziranja kose, posebice trendovi 90-ih i s početka 2000-ih. Duga, slojevito ošišana kosa vratila se na velika vrata. Fen i četka ponovno su glavni alati, a rezultat je raskošna, voluminozna frizura u stilu it djevojke i jedne od ikone 90-ih - Cindy Crawford

Lijepa i njegovana kosa, nešto je čemu svi težimo, a trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu. Njezina boja i oblik, lako su promjenjive, ali upravo zato – bitno je kosi pružiti odgovarajuću njegu. Ono što često zanemarujemo je upravo pažnja koju bi trebali pridodavati vlasištu, dok uglavnom brinemo jesu li nam ispucali vrhovi. Naravno, i taj dio nije zanemariv, ali njega vlasišta je nešto o čemu bi se puno više trebalo pričati.Upravo jedna takva oaza za kosu – Kalmar Hair & Skin Boutique, njeguje kosu prema individualnoj potrebi. Oduševljene klijentice svjedoče kako su svojom filozofijom o ispravnoj njezi, spasile kosu mnogima. Stres, užurbana svakodnevica, zagađen zrak, obaveze, bile one privatne ili poslovne, sve su to uzročnici koji negativno djeluju na našu kosu.

U Kalmar Boutique ćete pronaći više od 83 tretmana vlasišta

Kalmar Boutique nudi više od 83 različita tretmana za vlasište i kosu, a svaki od njih specijaliziran je i pomno biran. Već pri samom ulasku u ovaj popularni salon, osjeća je pozitivna energija, a svaki klijent i njegove potrebe su uvijek na prvom mjestu.

Val nostalgije zapljusnuo je i svijet stiliziranja kose, posebice trendovi 90-ih i s početka 2000-ih. Duga, slojevito ošišana kosa vratila se na velika vrata. Fen i četka ponovno su glavni alati, a rezultat je raskošna, voluminozna frizura u stilu it djevojke i jedne od ikone 90-ih, Cindy Crawford. Varijacije na temu su raznolike, a šiške ili popularni curtain bangs, također su IN frizura ove sezone.

Posljednjih godina naglasak je na njegovanju onog što nam je prirodno dano pa stoga, stručnjaci iz Kalmar Boutiquea vole i podržavaju prirodne kovrče, ali prije svega, savjetuju i kako ih pravilno njegovati. Pravilnom njegom kovrče će uvijek biti mekane i sjajne.

Osim kose, pobrinite se i za njegu noktiju

Ono što je važno naglasiti je kvaliteta kojoj su posvećeni u Kalmar salonu pa će tako vaša kosa biti stilizirana i oblikovana najboljim četkama na tržištu – Ibiza hair. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala, a kroz kosu klize savršeno bez zapinjanja i ono što je najbitnije – bez lomnjenja vlasi. Sve linije Kérastase proizvoda, brend K18 te popularni SugarBearHair Vitamini za kosu za kojima su poludjele svjetske zvijezde, samo su dio bogate i kvalitetne ponude koju nudi ovaj salon, a moguće ih je i kupiti te koristiti u toplini vlastitog doma.

Osim kosi, Kalmar tim posvećen je i njezi ruku i stopala. Precizna i prekrasna manikura i pedikura, dio su ponude kojoj je teško odoljeti, pogotovo sada kada kreću topliji dani. Izbor boja OPI lakova je malo reći bezbroj, a ukoliko volite imati glatke noge i bezbrižno šetati u haljinama ovo proljeće, depilacija u Kalmaru je nešto dodatno u što ćete se zaljubiti. Ono što je izrazito slatko je činjenica da je Kalmar Boutique – „dog fiendly“, što znači da je vaš četveronožni prijatelj dobrodošao s vama na tretman u kojem uživate.

Opatijska ulica 9 u Rijeci, u sklopu Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta, mjesto je čiji holistički pristup svakodnevno privlači brojne klijente.

Kalmar Hair & Skin Boutique 1
Kalmar Hair & Skin Boutique 11
Kalmar Hair & Skin Boutique 4
Kalmar Hair & Skin Boutique 2
Kalmar Hair & Skin Boutique 10
Kalmar Hair & Skin Boutique 6
Kalmar Hair & Skin Boutique 5
Kalmar Hair & Skin Boutique 3
Kalmar Hair & Skin Boutique 7
Kalmar Hair & Skin Boutique
Kalmar Hair & Skin Boutique 9
Kalmar Hair & Skin Boutique 8
Kalmar Hair & Skin Boutique 1 Kalmar Hair & Skin Boutique 11 Kalmar Hair & Skin Boutique 4 Kalmar Hair & Skin Boutique 2 Kalmar Hair & Skin Boutique 10 Kalmar Hair & Skin Boutique 6 Kalmar Hair & Skin Boutique 5 Kalmar Hair & Skin Boutique 3 Kalmar Hair & Skin Boutique 7 Kalmar Hair & Skin Boutique Kalmar Hair & Skin Boutique 9 Kalmar Hair & Skin Boutique 8

Fotografije Bojan Zibar

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime