Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Prvi put u povijesti: Chanel N°5 L’EAU dolazi u potpuno novoj i inovativnoj bočici!

Moćna esencija sada dolazi u drugoj koži od stakla, simbolizirajući tajnu alkemiju između snage i krhkosti koja je potrebna za hvatanje prolaznog vremena

Chanel N°5 može evocirati osmijeh, putovanje, dragu osobu ili emociju. Ovaj parfem i njegove varijante tvore dugotrajan mozaik koji prelazi granice vremena, zadržavajući jedinstvenu lakoću svih mogućnosti u svom mirisnom tragovima. To obećanje je već dato 2016. godine, kada je stvoren N°5 L’EAU, kultni, novi miris cvjetne svježine i bezvremenskog duha. Aktivan izvor energije; lagan i proziran, ali dovoljno snažan da ostane urezan u posebnim trenucima. To je impulzivna blistava kapljica čiji se svijetli citrusni zraci uzdižu u nebo, obogaćeni aldehidima. Nakon toga slijedi cvjetni vrtlog jasmina, ruže i ylang ylanga, a na kraju dinamični vetiver i cedar.Miris koji snove pretvara u stvarnost 

To je miris koji izaziva ovisnost, jednostavan u svojoj sofisticiranosti i sposoban pretvoriti najdivlje snove u stvarnost. Tečna i moćna kapljica koja ide protiv struje i nosi u sebi sve emocije svijeta. S njim možemo biti sve i njezina suprotnost: bezbrižni, radosni, prodorni, tajanstveni, hrabri, željni i nježni… Ovaj cvjetni miris može zadovoljiti trenutne potrebe i osloboditi emocije potrebne za življenje trenutka u nekoliko sekundi, u tom istom trenutku.

CHANEL N°5 L’EAU

To je olfaktorni odjevni predmet prilagođen za svaku situaciju i svaki osjećaj. Uvijek je pri ruci, omogućavajući vam da budete tko god želite, kad god želite, hrabro i s potpunom slobodom. Uhvatiti beskrajnu moć ovog čarobnog mirisa značilo je stvaranje neočekivanog. Po prvi put u povijesti kuće Chanel, N°5 L’EAU ostavio je svoju ikoničnu bocu iza sebe.

Moćna esencija sada dolazi u drugoj koži umjesto stakla, simbolizirajući tajnu alkemiju između snage i krhkosti koja je potrebna za hvatanje prolaznog vremena. To je kap života s moći da se uklopi u prolaznost. Samo na trenutak, samo dok traje ovo ograničeno izdanje.

Kolekcionarska bočica koja prenosi snagu života

Uhvatiti ga hitno, prije nego što se vjetar okrene, prije nego što se rasprši i nestane. Želimo zadržati tu sadašnjost u jednoj kapi, na dlanu. Ova kolekcionarska boca ima zaobljen i fluidan oblik, obećavajući život. Ovalna je, mala i prozirna, nalik na kamenčić ili zraku svjetlosti uhvaćenu u zapanjujućoj jednostavnosti. Bočica je dizajnirana da prikrije osjećaj prirodne životne snage. Snaga daha života, sada zatočena u staklenoj formi, prenosi nas u novu, uzvišenu dimenziju, ispunjenu zanosnom energijom. Baš poput mirisa, bočica šalje poruku života u pokretu, vrijednog proživljavanja.

CHANEL N°5 L’EAU

To je neizostavan pratitelj, uvlačeći se duboko pod kožu i postajući integrirani dio nas. Ono što nosimo reflektira suštinu naše osobnosti, odražavajući svaki naš pokret i misao. Taj predmet osluškuje otkucaje našeg srca, vodi nas kroz kontinuiranu transformaciju, svakog dana pretvarajući nas u nove verzije sebe. On je poput svjetionika koji osvjetljava skriveno u nama, dijeleći tajne koje su nam namijenjene.

Bočica predstavlja ravnotežu koja ne može opstati sama, poput točke-zareza između nas. Ona je spremna prelaziti iz ruke u ruku i iz života u život u dinamičnom plesu, poput nabijenog električnog naboja koji nas povezuje, čineći nas spremnima da zajedno doživimo puninu života. Svi trebamo tu kap, kap N°5 L’EAU.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime