Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Chanel Lucky Chance Diner nas vraća u 1950-te

Slaveći Chance Eau Fraîche Eau de Parfum, najnoviji dodatak svojoj liniji mirisa, brend radi nešto što nikada prije nije radio: postavlja (pop-up) trgovinu u zalogajnici

Voljeti Chanel znači uživati u širokoj ponudi luksuzne modne kuće, od prepoznatljivih jakni od tvida do prošivenih torbi, balerinki i stvarno dobrih kozmetičkih proizvoda. Unutar širokog asortimana brenda, naravno, nalaze se Chanel mirisi koje ste možda svugdje osjećali za vrijeme odrastanja, bilo da ste hodali kroz robnu kuću ili grlili svoju mamu nakon što je poprskala svoj Chanel br. 5. Slaveći Chance Eau Fraîche Eau de Parfum, najnoviji dodatak svojoj liniji mirisa, brend radi nešto što nikada prije nije radio: postavlja (pop-up) trgovinu u zalogajnici.Chanelov Lucky Chance Diner, smješten u Williamsburgu, u Brooklyn, uređen je u pravom stilu iz 50-ih: tu su retro jukebox, pite s ružičastom glazurom od žvakaće gume, kožne kabine, automati za prodaju i kamion za sladoled, sve u pastelnim nijansama četiri različita Chance parfema. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Marianna Hewitt (@marianna_hewitt)

Kakav je novi mirise Chance Eau Fraîche?

Miriše poput svježeg cvijeća, ima note citrusa, jasmina i drva tikovine boje jantara, a nastao je kao kreacije kućnog parfimera Chanela, Oliviera Polgea.

Pop-up NYC nalazi se na 225 Wythe Avenue u Williamsburgu, Brooklyn i bit će otvoren za javnost od 8. do 10. rujna od 11 do 19 sati. 

Naslovna fotografija: Instagram video screenshot, @mariana_hewitt

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime