Petak, 22 ožujka, 2024

Smeđa je nova crna: Najbolje maskare u ponudi

Bez savršene maskare ne možemo zamisliti dan, a smeđa je nova hit boja kada ne želite imati prenapadne oči

Prošle godine minimalistički makeup bio je jedan od vodećih trendova u beauty svijetu, a ove godine taj se trend nastavlja. Ako je suditi prema najvećim trendsetericama današnjice poput Hailey Biber ili Kylie Jenner uskoro bi minimalistički trend mogao dobiti malu promjenu. Ako do sada niste koristili smeđu maskaru u vašoj svakodnevnoj make-up rutini vrijeme je da to promijenite. Crna maskara uvijek je najlakši izbor i najdostupnija je na tržištu, ali u posljednje vrijeme sve veću popularnost doživljava smeđa maskara. Korištenje smeđe maskare sjajan je način ako želite postići mekši i laganiji look ili za dane kada želite postići no-makeup makeup look. Ne morate se bojati da će vam trepavice patiti na dužini ili volumenu pri korištenju smeđe maskare jer na tržištu su dostupne maskare koje će zadovoljiti sve vaše zahtjeve.

Kako odabrati najbolju smeđu maskaru?

Iako će smeđa boja ići uz svaki ton kože pa nećete pogriješiti ako kupite prvu smeđu maskaru koju vidite na polici drogerije, podton je bitan. Imate li topliji podton kože odnosno žuti ili zlatni prednost pri kupnji dajte toplijim smeđim nijansama maskare. Za hladnije podtonove kože koristite crvenkasto smeđe nijanse. Smeđa maskara dati će novu dimenziju vašim očima, a suptilna promjena napraviti će veliku razliku. 

Za sve one kojima je dosadila crna maskara te žele osvježiti svoj makeup look, ovo su najbolje smeđe maskare koje smo pronašli na tržištu.

 

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime