Subota, 2 ožujka, 2024

Naš izbor 5 luksuznih maskara na koje se isplati potrošiti novce

Na tržištu postoje maskare koje stvarno ispunjavaju sve uvjete koje imamo i u njih se zaista isplati uložiti te potrošiti nešto više novca

Znamo kako teško može biti odabrati novu maskaru. Jedne se brzo osuše, druge se razmazuju preko kapaka i izgledamo kao pande, treće nam ne sjedaju lijepo na trepavice i lijepe ih… Mogli bismo tako u nedogled s popisom problema koje nam stvaraju maskare. Ipak, nije sve tako crno. Na tržištu postoje maskare koje stvarno ispunjavaju sve uvjete koje imamo i u njih se zaista isplati uložiti te potrošiti nešto više novca. Maskara nam mora biti dobra pa smo spremni potrošiti više novca.Ako ste u potrazi za novom maskarom, luksuzni brendovi kao što su Gucci, Dior, Yves Saint Laurent, Tom Ford i drugi, imaju neke od najboljih maskara u svijetu ljepote. Ovi dizajneri proširili su svoje zamršene dizajne u svijet šminke, stvarajući proizvode inspirirane kodovima njihove kuće. Srećom, postoji toliko toga na tržištu, da bez obzira na vrstu trepavica koje imate, sigurno postoji nešto za vas.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty)

 Igrajte se i istražujte

Neke od ovih maskara razdvajaju, neke kovrčaju, druge daju volumen i produžuju trepavice. Neki imaju intenzivnu boju ili su otporne na trušenje, a druge vam pružaju pogled o kojem maštate. Znamo da može biti zastrašujuće odabrati pravu vrstu maskare za trepavice, pogotovo kada ih postoji toliko mnogo na tržištu. Ali to je dio zabave! Istražite što vam odgovara i kako se ova šminka uklapa u vaš osobni stil. I bez obzira tražite li pernati izgled umjetnih trepavica, trepavice prirodnog izgleda ili boju od koje će vam oči iskočiti, mi smo pronašli rješenje.

Gucci

Guccijeva L’Obscure maraca je lagani, ali se vrlo lako može nadograditi i dati vašim očima željenu dubinu. Vlakna četkice napravljena su tako da osiguravaju udobnost i lakoću pri nanošenju te zahvate i najmanje trepavice na kutovima očiju. Formula je napravljena da traje do 12 sati nošenja.

Armani Beauty

Armani Beauty ima jednu od najboljih maskara na tržištu. The eyes to kill maskara ima sveobuhvatnu četkicu za trepavice koja omekšava trepavice i dodaje volumen. Očima daje izgled umjetnih trepavica, a istovremeno zadržava njihovu definiciju.

Dior

Dior Iconic Overcurl Mascara napravljena je sa zakrivljenom četkicom koja uvijanje dovodi na višu razinu. Ova maskara i štapić dizajnirani su imajući na umu uvijače jer četkica stilizira svaku trepavicu i zahvaća kutove očiju. Formula daje postojanost bez ostavljanja mrlja ili grudvica, dajući dramatično podizanje, prekrivanje i povećanje volumena.

 

Tom Ford

Nema više lijepljena maskare preko kapaka! Ako tražite formulu otpornu na suze,  Emotionproof maskara Toma Forda je izbor za vas. Ova maskara je vodootporna i produljuje trepavice. Proizvod dolazi u dubokoj crnoj nijansi koja dramatizira vaše oči, stvarajući intenzivne trepavice s formulom koja će trajati cijeli dan. Ova maskara je čisti glamur u svijetu šminke.

Yves Saint Laurent

 Lash Clash Extreme Volume Mascara maskara intenzivne crne boje će vašim trepavicama dati volumen i cjelodnevnu nosivost. Proizvod se sastoji od hranjivih sastojaka poput ekstrakta irisa. Masivna četkica pokriva sve trepavice samo jednim potezom, ali ako želite dodati još jednu razinu volumena, pet poteza će obaviti posao.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime