Subota, 23 ožujka, 2024

TOP 5 skandinavskih brendova uz koje ćete promijeniti način odijevanja

Ako je i vama Instagram naslovnica prepuna inspiracije iz hladnih zemalja Skandinavije, donosimo 5 brendova uz koje ćete postići željeni izgled. Pripremite se na zaljubljivanje do ušiju!

Priznajemo, zaljubljene smo u stil djevojaka iz Skandinavije! U isto vrijeme spajaju minimalizam i modne trendove, a pritom izgledaju jako jako cool! Kada je u pitanju moda, njihov stil je najbolje opisati kao uživanje i igra s odjećom dok stvaraju garderobu koja će im trajati zauvijek!Ako je i vama Instagram naslovnica prepuna inspiracije iz hladnih zemalja Skandinavije, donosimo 5 brendova uz koje ćete postići željeni izgled. Pripremite se na zaljubljivanje do ušiju!

The Curated

Ako želite izgraditi čvrste temelje garderobe od održivih, visokokvalitetnih komada za garderobu, pogledajte The Curated. Brend se fokusira na ključne komade u bezvremenskim, klasičnim krojevima i bojama poput deve, tamnoplave i crne. S usredotočenošću na okoliš, marka troši svoje tkanine u potpunosti i radi uglavnom po narudžbi kako bi osigurala minimalan otpad.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Nicola (@acuratedwoman)

Filippa Hagg

Recept Filippe Hagg je jednostavan: uzmite pariški stil i pomiješajte ga s čistim minimalizmom. Njezin istoimeni brend uključuje prevelike kapute, sakoe koje ćete nositi  zauvijek i savršenu malu crnu haljinu za zabavu. Svaka kolekcija nastavak je posljednje, što znači da kupci mogu miješati i kombinirati starije komade s novijim. Upozoravamo – odjeća se redovito rasprodaje, stoga požurite. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Filippa Hägg (@filippahaggdotcom)

The Garment 

Danska modna urednica i influencerica Sophia Roe je sa stručnjakinjom za održivi dizajn Charlotte Eskilde osnovala The Garment. Cilj im je bio osmisliti bezsezonske komade koji se usredotočuju na jedinstvenu, minimalističku estetiku, ali dobivaju suvremeni zaokret. Osim toga, utjecaj na okoliš svakog odjevnog predmeta izračunava se tijekom njegove proizvodnje, pa ne idu svi u prodaju.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli The Garment (@the.garment)

Marville Road

Odvjetnica Jenny Holmen bila je na porodiljnom dopustu kada je došla na ideju za Marville Road. Odlučila je stvoriti odjeću koja ne uzorkuje stres prilikom odlučivanja što ćete odjenuti svakog jutra. Brend nudi niz udobnih, šik komada koji se mogu nositi od jutra do mraka, na poslu i u izlasku. Ovdje nećete naći trendove,  samo bezvremensku modu koja će zauvijek živjeti u vašem ormaru. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli MARVILLE ROAD (@marvilleroad)

Stylein

Brend je osnovala bivša stilistica Elin Alemdar. Stylin je poznat po svom bezvremenskom, ali suvremenom dizajnu. Očekujte da ćete pronaći minimalističku estetiku i najfinije tkanine – bilo da se radi o pletenini, vunenom kaputu ili vrsti kroja…

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli @worldofstylein

Naslovna fotografija @the.garment

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime