Četvrtak, 16 svibnja, 2024

7 trendova u svijetu torbi koje ćemo nositi ovog ljeta

Ljeto nam se polako bliži, a svi oni koji vole pratiti najnovije modne trendove trebaju biti na vrijeme obaviješteni o novim trendovima. Kakve ćemo torbe nositi ovog ljeta na plažu ili po vrućim gradskim asfaltima, donosimo u nastavku! Torbe su jedne od najvrednijih modnih dodataka, a ujedno i modni dodatak koji najviše koristimo. Osim što […]

Ljeto nam se polako bliži, a svi oni koji vole pratiti najnovije modne trendove trebaju biti na vrijeme obaviješteni o novim trendovima. Kakve ćemo torbe nositi ovog ljeta na plažu ili po vrućim gradskim asfaltima, donosimo u nastavku!Torbe su jedne od najvrednijih modnih dodataka, a ujedno i modni dodatak koji najviše koristimo. Osim što trebaju biti elegantne i chic kako bismo ih mogli nositi za što više prilika još jedan važan faktor je njihova praktičnost. Kada su u pitanju torbe brendova visoke mode među najpopularnijim modelima su male torbice u koje nerijetko gotovo ništa ne stane, ali u posljednje vrijeme sve popularnije postaju torbe na rame koje su idealne za posao. Bilo da vam je potreban laptop za posao, boca vode, mala torbica s make-upom, novčanik i punjač za mobitel taj će model torbi najviše odgovarati vašim potrebama. 

Međutim, dolazak ljeta označava i dolazak novih trendova u svijetu mode pa tako i kada su dizajni torbi u pitanju. Kakve ćemo torbe nositi na plažu ili u ljetnim mjesecima u gradskim središtima, izdvojili smo u nastavku. 

1/ Mikro male torbice

Ovaj model torbice sigurno nije među najpraktičnijima, ali ako ste velik zaljubljenik u modu i volite male siluete koje služe kao savršen modni dodatak trebate slijediti trend minijaturnih torbica. Mobitel vam neće stati u torbicu no sjajilo ili olovka za usta biti će idealni za ovaj model. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

2/ Silueta polumjeseca

Odličan način kako da jednostavan outfit učinite zanimljivijim su torbice jedinstvenih oblika poput polumjeseca. Praktične su, u njih stanu stvari koje su vam potrebne za cijeli dan proveden vani, elegantne i chic. Vrlo brzo će vam postati jedan od omiljenih modela torbice. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Josefine Haaning Jensen (@josefinehj)

3/ Neobične boje

Ljeto je kao stvoreno za eksperimentiranje s bojama, a jedan od najjednostavnijih načina kako u odličnu kombinaciju uklopiti boje ili razbiti monokromatski outfit je s torbicom u boji. Ne bježite od crvenih, žutih ili zelenih torbica koje će unijeti život u vaš outfit. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by 𝔛 (@xeniaadonts)

4/ Chic pletene torbe

Jedan od modela koji uvijek asocira na ljetno i vrijeme provedeno na plaži je pletena torba koja ovo ljeto dobiva svoj upgrade. Elegantni dizajn ovih klasičnih torbi dominirati će ovog ljeta, a može ih se nositi na plažu, po gradskim ulicama ili na piknike. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)

5/ Klasična torbica na rame

Model koji je među najnošenijima je sigurno torbica na rame koju svatko ima u svom ormaru. Ovaj model modnog dodatka je dio capsule komadima ormara, a nastavljamo ih nositi i ovog ljeta. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Valentina Ferragni (@valentinaferragni)

6/ Hobo torbe

Ukoliko do sada niste čuli za ovaj model torbi, riječ je o većim modelima torbi. Idealne je veličine za svakodnevne potrebe, a možete ju koristiti kada idete na putovanje. U nju će stati sve što vam treba od laptopa pa sve do grickalica ili boce s vodom. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

7/ Crvena torbica

Boja koja je obilježilja prošlu godinu sigurno je crvena, a mi ju nastavljamo nositi u ljetnim mjesecima. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime