Subota, 20 srpnja, 2024

Budite primijećeni: Ovo su najbolji kupaći kostimi na jedno rame

Ako se već ne želite kupati u njima zbog različite boje tena, uvijek ih možete odjenuti za ispijanje kave ili za zabavu uz more kada nećete biti u doticaju sa suncem

Jedan od najvećih trendova ovog proljeća, a sada već i ljeta su zanimljivi rezovi na odjeći. Prvo smo ih vidjeli na haljinama, a kasnije su se proširili i na topove i majice, ali i neizostavan dio ljetne garderobe – kupaće kostime. I dok se s haljinama može malo više eksperimentirati i pokazati više kože, ovaj seksi trend možete nositi i tijekom kupanja u moru ili plesa na pjena partyju. Kupaći kostimi na jedno rame su u trendu!Znamo da mnogi ljeti nose što manje kupaće kostime kako bi imali što manje svijetlih linija na tijelu, ali zašto ovo ljeto ne biste uživali upravo u asimetričnom tamnjenju? Ako se već ne želite kupati u njima zbog različite boje tena, uvijek ih možete odjenuti za ispijanje kave ili za zabavu uz more kada nećete biti u doticaju sa suncem. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by SKIMS (@skims)

Asimetričnost je u trendu

Ako ste nedavno posjetili neki bazen ili plažu, sigurno ste primijetili ovaj trend u kupaćim kostimima. Luksuzni brendovi su sa svojim modelima bili predvodnici trenda, ali ga viđamo i u high street varijanti. Asimetrični kupaći kostim djeluje elegantno i otmjeno, a ako svoj kupaći kostim želite nositi i nakon kupanja, posebno dobro izgleda kada ga nosite s maxi suknjom ili kratkim hlačicama. 

Koja je loša strana ovih kupaćih kostima? Nude manje potpore od simetričnih dvostrukih remena. Naš savjet? Potražite kostime rađene od deblje tkanine kao što je neopren.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime