Petak, 19 srpnja, 2024

Budite u trendu: Koji će stilovi i boje obuće prevladavati ove jeseni?

Grubi potplati, velike kopče, rupice, zakovice, metalni tonovi ili lakirana koža dokaz su da rock’n’roll još uvijek vlada ulicama

Glamurozno, sportski, opušteno ili pankerski, čini se kako će nam nove kolekcije cipela za jesen i zimu dati mnoštvo mogućnosti da izrazimo svoje osjećaje i istaknemo vlastitu osobnost kroz stil oblačenja.Barem tako najavljuje nova Deichmann kolekcija koja ne poznaje granice i koju karakteriziraju snažni stilovi koji se susreću sa suptilnim glamurom.

Povratak glomaznih modela i chelsea cipela

Glomazni modeli nastavljaju biti trend na ulicama u kombinaciji s haljinama, sakoima, elegantnim i sportskim komadima. Ovo je kolekcija u kojoj se glamur i sport međusobno ne isključuju, a trend nastavlja obuća s elementima modernog retro izgleda.

Veliki povratak na modnu scenu najavile su i chelsea cipele koje iznova pokazuju kako mogu biti mnogo više od jednostavne profinjenosti i elegancije. Kolekcija jesen/zima puna je kontrasta – grubi potplati, velike kopče, rupice, zakovice, metalni tonovi ili lakirana koža dokaz su da rock’n’roll još uvijek vlada ulicama.

Širok raspon prirodnih nijansi

Boje koje prevladavaju u novoj kolekciji prave su jesenske – prirodne boje poput kaki, smeđe, tamno crvene, bež ili pak sivo-smeđa boja. Prirodne boje stvaraju nježnije naglaske u usporedbi s izraženijim stilovima.
Širok raspon nježnih nijansi odražava trend povratka prirodi: od smeđe, sivo-smeđe do kaki i boje konjaka. Elegancija svijetlih nijansi bež boje poput krem, prljavo bijele, boje slonovače ili pijeska, svima će zapeti za oko.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime