Utorak, 26 ožujka, 2024

Je li ona nova Samantha Jones? Cure iz ‘Seksa i grada’ su opet – četvorka!

Čini kako je Kim Cattrall (drska Samantha Jones) u potpunosti zaboravljena i više nitko ne pita za nju. Zato je Nicole Ari Parker, američka manekenka i glumica - novo lice o kojem svi žele sve znati

‘And just like that’ – odnosno ‘i samo tako’ cure iz Seksa i grada su opet četvorka! Jer na setu novih nastavaka ultra popularnog serijala pojavilo se novo lice – Nicole Ari Parker!



Naime, nakon što je Sarah Jessica Parker na Instagramu podijelila niz snimaka sa seta svi su ostali iznenađeni – i oduševljeni! Na fotografijama veselo poziraju SJP, koja glumi kultnu Carrie Bradshaw, zajedno sa Cynthijom Nixon, koja glumi Mirandu, Kristin Davis, koja preuzima ulogu Charlotte, i novim licem – Nicole Ari Parker.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Tako se čini kako je Kim Cattrall (drska Samantha Jones) u potpunosti zaboravljena i više nitko ne pita za nju. Zato je Nicole enigma koju su mediji odmah pokušali – odgonetnuti. 
Nicole je repostala iste fotografije na svom profilu te dodala: “Ova prekrasna bića. Hvala vam #SJP što ste držali cijelu ekipu na okupu u tako dugoj vrućoj noći. #Bestplaylistever.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Tko je Nicole Ari Parker?

Ona je američka manekenka i glumica najpoznatija po ulogama u Empireu i Chicagu P.D. Dakle, sad je evidentno da se lik Samanthe Jones neće pojaviti u ovoj revijalnoj seriji, no to ne znači i da će Nicole preuzeti ulogu Samanthe.
Nicole je sasvim novi lik – Lisa Todd Wexley.
Prema HBO Maxu, Wexley je “majka troje djece iz Park Avenue i dokumentaristica”. To nam, naravno, ne otkriva hoće li postati nerazdvojni dio četvorke, umjesto Samanthe, ali fotografije impliciraju da je vrlo blizu takvoj ulozi! I zasigurno se uklapa u nju kao glamurozna članica SATC-a.
Iako reboot još nema službeni datum izlaska, ne sumnjamo kako nas očekuju brojne dogodovštine i zvjezdani modni trenuci po kojima je ‘Seks i grad’ postao tako popularan!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by nicoleariparker (@nicoleariparker)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime