Utorak, 26 ožujka, 2024

Odgovorna moda: Čak i Carrie Bradshaw reciklira odjeću u novom serijalu!

Carrie, neustrašiva modna ikona, i dalje je vjerna poznatom modnom stilu u kojemu nosi visoke pete i torbe u potpisu Fendija Baguette. No, u skladu s vremenom u kojem živimo i ekološkom osvješćenosšću, ali i na poticaj same glumice, u rebootu ćemo gledati i neke već proslavljene modne komade

I dok ljubitelji legendarne serije ‘Seksi i grad’ s nestrpljenjem očekuju emitiranje reboota ‘And Just Like That’, čija bi se premijera trebala održati na HBO Maxu krajem 2021. godine, brojne modne ovisnice s nestrpljenjem očekuju nove modne kombinacije u kojima će se pojaviti Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis!Svi će priznati da je Carrie godinama bila predvodnica modnih trendova u New Yorku, Miranda je svakodnevno izgledala elegantno, a Charlotte je oduševljavala gledatelje u elegantnim, dnevnim haljinama. 

Povratak nekih kultnih kombinacija i modnih dodataka

Carrie, neustrašiva modna ikona, i dalje je vjerna poznatom modnom stilu u kojemu nosi visoke pete i torbe u potpisu Fendija Baguette. No, u skladu s vremenom u kojem živimo i ekološkom osvješćenosšću, ali i na poticaj same glumice, u rebootu ćemo gledati i neke već proslavljene modne komade. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Carrie Bradshaw (@carriebradshawsc)

Jedan od prvih komada odjeće koje smo vidjeli na Carrie bio je široki crni kožni remen s potpisom Streets Ahead – prvi put ga je nosila 2008. u serijalu ‘Sex i grad’ ali kasnije još nekoliko puta kombinirala s drugom odjećom. Sama Sarah Jessica Parker svojom je objavom na Instagramu oduševila pristalice održive mode podsjećajući na 4 kombinacije u kojima je upečatljivi kožni remen odigrao ključni modni dodatak.

Kombinacija koja je već viđena u filmu 2008. godine, Carrie je bila odjevena u bijeli sako sa bijelom bluzom i zelenim hlačama, a upotpunila je ovaj izgled s plavim lakiranim cipelama u potpisu Manolo Blahnik Hangisi – istim onim koje je nosila kada je Faca zaprosio. 
U novim epizodama Carrie nosi i upečatljivi broš u obliku velikog plavog cvijeta kojeg je prvi put nosila u drugoj epizodi treće sezone. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by And Just Like That Closet (@justlikethatcloset)

Ovo je samo nekoliko istaknutih primjera što se tiče odjevnih kombinacija, no ljubitelji mode sigurno će uočiti i pernati šešir, viđen u filmu ‘Sex i grad’ 2008. godine. Konkretnije, riječ je o sceni u kojoj se Carrie udaje za Facu.  

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Carrie Bradshaw (@carriebradshawsc)

Reciklirajte – baš poput modne ikone Carrie Bradshaw!

Svi ovi modni izbori prikazuju lik Carrie autentičnom i bližom publici, jer svi imamo omiljene odjevne predmete u ormaru kojih se ne odričemo. Stoga, iz svega navedenog, nešto nam govori kako ćemo u rebootu vidjeti još više poznatih odjevnih kombinacija modne ikone Carrie.
Možda nas to inspirira da i mi zavirimo u svoj ormar i da se prisjetimo nekih lijepih klasika koje smo s veseljem nosili. Ne kupujte nepotrebno nove stvari, nego budite ekonomični i odgovorni prema Planetu – baš kako to u novom serijalu promovira i Carrie Bradshaw.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime