Subota, 23 ožujka, 2024

Crvena je it boja: Donosimo naše omiljene komade iz high street ponude

Pravi je trend za one koji se ne boje eksperimentirati sa uzorcima, bojama i teksturama. Ako se odlučite nositi crvenu definitivno nećete ostati nezamijećeni

Ove jeseni posvuda ćemo vidjeti crvenu boju. Pravi je to trend za one koji se ne boje ekperimentirati sa uzorcimma, bojama i teksturama. Ako se odlučite nositi crvenu definitivno nećete ostati nezamijećeni. Crvena je boja ljubavi i strasti, ali isto tako je možemo asocirati na božićne blagdane i zimske dane. Blazeri

Hladnije vrijeme i ovo prijelazno razdoblje idealno je da počnete nositi blajzere. Najobičniju kombinaciju podignu i daju joj sofisticiraniji izgled bez previše truda. Savršeno za trenutke kada nemate previše vremena razmišljati što ćete obući.

Hlače

Ne igrajte na sigurno i odvažite se na crvene hlače kako bi vaš outfit izgledao modernije i odvažnije. Poigrajte se različitim modelima i nijansama za što bolji rezultat. 

Košulje

Dolazi jesen, svi se vraćaju na posao ili u školu, a idealan komad za ovo prijelazno vrijeme su košulje. S crvenim košuljama unesite malo boje u svoj outfit.

Haljine

Kada ne znate što odjenuti, haljine se čine najlakši izbor. Možete izgledati kao da ste se puno potrudili oko outfita dok u stvarnosti to ne mora biti istina. Sa haljinama se lako postigne manje je više efekt, a uz par bijelih tenisica možete se odlučiti na ležerniju kombinaciju. 

Džemperi

U jesensko i zimsko vrijeme upravo su džemperi ti bez kojih ne možemo zamisliti niti jedan outfit. Crveni džemperi prava su asocijacija ma Božić, ali zašto Božić ne bi došao ranije?

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime