Subota, 20 travnja, 2024

DeLight: Najljepši proljetni komadi za važne životne trenutke

Već godinama, ovaj brend se ističe svojim krojevima, bojama i kvalitetom, pružajući ženama profinjenost, ali istovremeno nježnost i snagu

Proljeće donosi vrhunac raznih proslava, obilježeno nježnim pastelnim tonovima koji savršeno odražavaju dugo očekivano toplije vrijeme. Kada biramo savršen outfit za ove prigode, važno je usredotočiti se na kvalitetu tkanina i izvrsnost izrade odjevnih komada. U mnoštvu trendovskih opcija, ključno je pronaći komade koji izgledaju bezvremenski i koji će ostati nosivi godinama. DeLight, poznati domaći brend, predstavlja prvu destinaciju kada su u pitanju elegantna odijela.Elegancija, snaga i transformacija u capsule proljetnoj kolekciji

Već godinama, ovaj brend se ističe svojim krojevima, bojama i kvalitetom, pružajući ženama profinjenost, ali istovremeno nježnost i snagu. Njihovi komadi su prikladni za različite prigode, bilo da ste kuma, slavljenica, gost na promociji ili vjenčanju, ili idete na važan sastanak ili event.

Dodatak nakita i par dobrih cipela može odmah transformirati opušteni dnevni izgled u elegantan svečani look. Capsule proljetne kolekcije DeLighta ima moć transformacije koja je iznimno privlačna. Fotograf Danko Šimunović uhvatio je gradske trenutke kroz svoj objektiv, dok je produkciju potpisala Marina Drljo Perša, a make-up modela Rahele Ljubičić djelo je Maše Mihaljčić.

Neki smatraju da je nepisano pravilo svake elegantne žene imati u svom ormaru vječni klasik – smoking. Iako je smoking tradicionalno povezan s muškom odjećom, danas je izrazito popularan među ženama zbog njegove elegancije i osjećaja moći koji pruža. U ovoj kolekciji se posebno ističu bijelo i baby blue Ann Marie odijelo, koji su među najprodavanijim komadima brenda. Korištenje prirodnih tkanina poput pamuka, viskoze, hladne vune i svile dodatno naglašava luksuz i udobnost ovih komada.

Adresa Vlaška 6 u Zagrebu, nezaobilazna je adresa ako ste u potrazi za prekrasnim vječnim komadima, koji će godinama krasiti vaše ormare i u kojima ćete uvijek izgledati nepogrešivo, a sve novosti možete lako pratiti i putem službene Instagram stranice.

Foto: Danko Šimunović

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime