Subota, 23 ožujka, 2024

DeLight: Nova proljetna kolekcija za moćne žene puna kolorita

Atraktivna kolekcija sačinjena je od odijela u bojama sezone – trava zelenoj, fuksiji, žutoj, crvenoj i pastelno ružičastoj, koje itekako mame poglede, neovisno o tome hoće li poslužiti kao saveznici u poslovnim kombinacijama ili specijalnim prigodama uz klasične salonke ili sandale

Dolazak proljeća označio je i početak nove modne sezone koja gradske ulice boja u najljepše boje. Domaći brend DeLight srca pripadnica ljepšeg spola osvojio je odavno, a upravo predstavlja novu proljetnu kolekciju, bogatu komadima uz koje će se, kako ističe stilist i vlasnik brenda DeLight – Ivan Friščić, svaka žena osjećati moćno.Kolekcija je s ciljem snimana u čarobnoj Opatiji

Kampanja za novu kolekciju snimljena je u bajkovitoj Opatiji, točnije u Amadria park hotelu Royal, koji je poslužio kao idealna kulisa najljepšeg modnog proljeća. Budući da su stoljećima u ovaj predivan kvarnerski grad bježali najbogatiji pripadnici aristokratskih obitelji, zbog svojih ljepota i kutaka, činio se kao odlična lokacija za oživjeti novu modnu priču.

Atraktivna kolekcija sačinjena je od odijela u bojama sezone – trava zelenoj, fuksiji, žutoj, crvenoj i pastelno ružičastoj, koje itekako mame poglede, neovisno o tome hoće li poslužiti kao saveznici u poslovnim kombinacijama ili specijalnim prigodama uz klasične salonke ili sandale. 

Naravno, ništa ne može proći bez haljina

Tu su i neizostavne kraljice ženstvenosti – haljine, napravljene od viskoze, koje dolaze u atraktivnim šarenim midi i dugim izdanjima, ali i u popularnom polka dot uzorku. Lepršavost, savršeno naglašen struk, divni materijali, uzorci i boje, svakako će plijeniti pažnju.

Zaštitno lice nove kampanje je zagrebačka stomatologinja Marijana Bićanić, koja se savršeno snašla u svojoj ulozi, dok je za make-up bila zadužena Sanja Agić, a za frizuru Danijela Pušeljić. Fotografije potpisuje Matea Smolčić Senčar, a za video je zaslužan Marko Horvat.

„Uloga zaštitnog lica proljetne DeLight kampanje za mene je prije svega bila velika avantura u nepoznato. Ivan me vidio u ovoj ulozi na neki svoj način, i kada se spojilo njegovo iskustvo, oko za detalje i moja ljubav prema DeLight odjevnim komadima koje već nekoliko godina rado nosim, nastao je divan projekt na zadovoljstvo cijelog tima“, izjavila je Marijana Bićanić.

”Kada prijateljstvo i posao budu prožeti u jednoj kampanji, tada rezultat bude savršen. Izuzetno sam ponosan na ovu kolekciju u kojoj smo proželi iskustvo, znanje i tradiciju“, dodao je Ivan Friščić.

Fotografije: Matea Smolčić Senčar

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime