Petak, 29 ožujka, 2024

Nova kolekcija: Bezvremeni kaputi i odijela modnog brenda DeLight

Brend vođen, prije svega dobrom mišlju kako bi kaputi i odijela trebali biti dostupni svakoj dobi i građi, uživa oduševljenje mnogih žena, a kaputi i odijela nove kolekcije ponovo osvajaju svojim bezvremenskim krojevima i savršenom izradom

DeLight, brend koji je svoju popularnost stekao upravo na vrhunskim prirodnim tkaninama poput kašmira, vune i devine dlake, preciznoj i kvalitetnoj izradi te krojevima koji pristaju svakoj građi tijela, za ovu je zimu pripremio divne novitete kojima je teško odoljeti. U novoj kolekciji, koja je kao i svake jeseni i zime – kruna kolekcije, prikazano je svo znanje, ekspertiza i dugogodišnje iskustvo.Upoznajte Andreja, Bertillu, Lindu i Angela

Andrej je ime najprepoznatljivijeg DeLight kaputa. Riječ je o kaputu na vezanje bez kopčanja, koji već sezonama ‘grije’ žene koje žele izgledati atraktivno, a pritom se žele zaštiti od hladnoće. Upravo je spoj funkcionalnosti i lijepog izgleda, ‘tajni sastojak’ koji ga čini toliko popularnim.

Ove sezone u kolekciji se nalaze i 3 nova modela. Bertilla je jedan od njih, a posebnim ga čine dvostruko kopčanje, naglašena kragna i elegantna dužina do koljena. Dostupan je plavoj, beige, crnoj i boji lavande.

Kaput Linda novitet je koji će svojim jednorednim kopčanjem i remenom u struku osvojiti sve modrene klasičarke jer mu je baza modificirana inačica balonera, ali u najfinijim zimskim tkaninama. Prekrasna smaragdno zelena, uvijek dobrodošla beige nijansa te nepogrešiva tamno plava i siva s kariranim uzorkom, čine ga savršenim modnim odabirom za ove hladnije dane.

Treći novitet je kaput Angela koji svojim profinjenim izgledom pristaje svakoj figuri te siluetu tijela čini iznimno damskom. Dostupan je u veličinama od 38 do 48, krase ga klasične i uvijek IN – crna i beige.

Kaputi i odijela za žene sve građe i dobi

Brend je vođen prije svega dobrom mišlju kako bi kaputi i odijela trebali biti dostupni svakoj dobi i građi. Osim toga, kao i inače, kaputi su izrađeni od luksuznih prirodnih tkanina, pri čemu postotak kašmira u svakom kaputu iznosi najmanje 20%, a svaki je kaput postavljen najfinijom viskoznom podstavom. 

 “Kod stvaranja kolekcija uvijek se vodim time da izrada bude dovedena do savršenstva. Tkanine moraju biti isključivo prirodnog porijekla i da uz estetsku, bude ispunjena i primarna funkcija odjeće, da štiti od vanjskih vremenskih utjecaja. Nema smisla stvarati odjeću koja nema ispunjena ta tri najbitnija faktora”, ističe vlasnik brenda Ivan Friščić.

Ivana Vrdoljak Vanna zaštitno je lice zimske kolekcije

U ulozi zaštitnog lica zimske kolekcije, odlično se snašla glazbena diva – Ivana Vrdoljak Vanna, koja je upravo jedna od obožavateljica DeLight krojeva te kojoj odijela zaista stoje kao salivena.

Sva odijela izrađena su od prirodnih tkanina poput hladne vune, vune i svile te čiste vune. U kolekciji se nalaze i atraktivna odijela od eko kože, koja su apsolutni hit i sofisticiranosti daju jedno potpuno novu dimenziju. Delight crni smoking krade pažnju gdje god se nalazi, a pozitivne reakcije i oduševljenje koje izaziva, stekao je kod žena diljem regije i ponovno je dostupan u novoj kolekciji. Prekrasno ga nose neke od najpoznatijih i najistaknutijih pripadnica hrvatskog društvenog života.

Vanna x DeLight 08
Vanna x DeLight 04
Vanna x DeLight 03
Vanna x DeLight 06
Vanna x DeLight 01
Vanna x DeLight 02
Vanna x DeLight 07
Vanna x DeLight 05
Vanna x DeLight 09
Vanna x DeLight 08 Vanna x DeLight 04 Vanna x DeLight 03 Vanna x DeLight 06 Vanna x DeLight 01 Vanna x DeLight 02 Vanna x DeLight 07 Vanna x DeLight 05 Vanna x DeLight 09

Fotografije Matea Smolčić Senčar

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime